Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

ZODIILE CARE SUFERĂ CEL MAI MULT DIN DRAGOSTE

Ce s-a întâmplat între DELIA şi RIHANNA la finalul concertului!
Transformare radicală pentru o fostă gimnastă! Cum arată acum
   

 

unica_25

4 zodii care suferă cel mai mult din dragoste
Berbec

Berbecii suferă adesea din dragoste pentru că sunt prea încăpăţânaţi şi nu recunosc niciodată când greşesc. În plus, nativii acestei zodii de foc nu prea acceptă sfaturile altora şi ţin morţiş să iasă totul perfect, aşa cum vor ei.

Rac

Racii suferă adesea din dragoste, pentru că sunt slabi când vine vorba de sentimente şi lasă mereu de la ei. Deşi poate părea o strategie bună, mersul cu spatele şi precauţia pot însemna multă nefericire.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali şi asta le aduse uneori suferinţe în dragoste. Punând tot sufletul de fiecare dată, cu fiecare persoană şi în toate situaţiile, ei se consumă mult pentru nimic, sperând mereu că actuala iubire este cea din poveşti.

Peşti

Nativii din peşti sunt atât de îndrăgostiţi de fiecare dată, încât până şi momentele fericite par presărate cu suferinţă. Dragostea este un dulce chin pentru ei şi suferinţa pare cel mai frumos aspect al iubirii.

horoscop_dragoste_52466200

Cât de mult suferă din dragoste celelalte zodii


Taur

Taurii nu au niciodată răbdare să-şi cunoască bine partenerul şi de aceea suferă adesea din cauza certurilor. În dragoste, taurii sunt adesea dificili şi prea gitaţi pentru unii parteneri, ceea ce îi face nefericiţi.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt relativ fericiţi şi nu suferă din dragoste, dar asta numai pentru că ei văd relaţiile de amor mai mult ca un contract decât ca o poveste de iubire.

Leu

Leii nu prea reuşesc să fie mulţumiţi în dragoste şi nu sunt feriţi de suferinţă. Totul porneşte de la faptul că sunt prea perfecţionişti şi prea egocentrişti şi nimeni nu pare să fie destul de bun pentru ei.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte pretenţioase, dar nu suferă mult din dragoste, deoarece sunt firi foarte relaxate. pentru că nu se zbat şi nu se frământă pentru nimic în lume, nici din amor neîmpărtăşit nu plâng.

Balanţă

Balanţele sunt prea nesigure pe ele şi suferă mult în dragoste pentru procesele de conştiinţă pe care şi le fac singuri. Chiar şi atunci când sunt iubite, balanţele găsesc motive să fie geloase sau nesigure pe iubirea partenerului şi suferă degeaba.

Săgetător

Săgetătorii sunt sinceri şi loiali, dar suferă mult când sunt trădaţi. pentru că nu toată lumea se poate ţine după ei, cu energia lor debordantă, pot ajunge la certuri din cauza infidelităţii sau a geloziei.

Sursa : http://www.unica.ro

Comments

comments

Ce s-a întâmplat între DELIA şi RIHANNA la finalul concertului!
Transformare radicală pentru o fostă gimnastă! Cum arată acum
Loading...

Comments are closed.