Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

soferita-tir-9

Vorba aia “Cea mai tare din parcare!”

Familia Simonei Halep a făcut marele anunț: "Cu el se mărită!"
Cele mai rele femei dupa zodie!
   

Străbate Europa la volanul unui TIR de 40 de tone încărcat cu… substanțe periculoase!

Are doar 26 de ani şi ar putea participa oricând la un concurs de miss, numai că ea a ales un domeniu în care nicicând nu te-ai aștepta să găsești o blondă sexy! Elena s-a făcut șoferiță de TIR și străbate Europa în lung și în lat la volanului unui mastodont de 40 de tone

soferita-tir-9

Tânăra TIR-istă din Botoșani a luat cu brio toate atestatele şi categoriile auto de care are nevoie și s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupă de transporturi de substanțe periculoase. ”Conduc o cisternă care transportă substanțe toxice, corozive, inflamabile, acetonă, etc. Unii îmi spun că sunt nebună, alţii mă consideră inconştientă, dar e ceea ce îmi place”, ne-a spus Elena.

soferita-tir-10

Tânăra botoşăneancă are deja un palmeres de zeci de mii de kilometri prin toată Europa, alături de… iubitul ei Cătălin. Cătălin însă nu este vreun Făt Frumos, ci un monstru de 440 de cai putere! ”Mi-am botezat capul tractor Cătălin. Este iubirea mea. Mai ales de când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde”, spune Elena amuzată.

soferita-tir-11

Deși a reușit să învingă prejudecățile și clienții s-au obișnuit cu prezența ei ”exotică”, chiar şi acum, după doi ani, mulţi o întreabă unde este şoferul, când vine vorba de descărcat cisternele.

soferita-tir-5

Sursa : http://www.libertatea.ro

Comments

comments

Loading...
Familia Simonei Halep a făcut marele anunț: "Cu el se mărită!"
Cele mai rele femei dupa zodie!

Comments are closed.