Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Vezi unde a dus GELOZIA! Nu vei crede ce i-a facut sotului si cum a reactionat el!

Răzbunarea perfectă a unui soț înșelat
Oamenii de ştiinţă au găsit cea mai frumoasă fată din lume. Faţa ei este perfect simetrică
   

Este in firea femeilor sa fie geloase si sa isi imagineze fel de fel de scenarii in care partenerul de viata le inseala, nu-i asa? Insa atunci cand gelozia depaseste limitele, ajung sa recurga la gesturi uimitoare, care pot fi chiar usor penibile. Este si cazul acestei femei, care a decis sa testeze fidelitatea sotului.

I-a scris un biletel in care ii spunea ca s-a saturat de el si a decis sa il paraseasca. S-a ascuns sub patul din dormitor, a lasat scrisoarea la vedere si astepta sa vada cum reacioneaza sotul: daca el se va bucura, e clar, o inseala, iar daca este suparat, e semn ca o iubeste nespus. Ei bine, gestul sotului a fost INCREDIBIL! Barbatul a intrat in camera, a vazut biletelul si, dupa ce l-a citit, a dat un telefon…

E socant cum a reactionat barbatul!

A sunat pe cineva spunand: „Buna, iubito! Hai ca ma schimb repede si vin sa te iau. Fraiera asta s-a prins in sfarsit ca nu o sa mai fiu cu ea prea mult si a plecat singura. Abia astept sa te vad, te pup!”. Apoi a pornit muzica si a inceput sa danseze, a scris ceva pe biletelul de la sotie si a plecat din camera.

O macinau gelozia si suferinta, asa ca femeia a iesit de sub pat plangand. Cand a vazut mesajul de la sot a ramas socata… „Prostuto, ti-am vazut picioarele iesind de sub pat. M-am dus pana la magazin. Te iubesc oricum.”

 

sursa : teotrandafir.com

Răzbunarea perfectă a unui soț înșelat
Oamenii de ştiinţă au găsit cea mai frumoasă fată din lume. Faţa ei este perfect simetrică

Comments are closed.

loading...