Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

fotomoedl_1a-580x330

Un fotomodel șocheaza Internetul. Arata uimitor deși e gravida

Acum iei credit si de la BISERICA
Un recepționist a ajutat un cuplu de bătrâni, dar nu se aștepta la o asemenea răsplată
   

Un fotomodel a uimit tot Internetul cu imaginile pe care le-a publicat pe o rețea de socializare. Ea este însărcinată și a decis să vadă cum îi evoluează sarcina. Toți cei care au văzut-o însă, nu le vine să creadă că femeia este însărcinată. Nu vei ghici cum poate să arate „burtica” ei în cea de-a șasea lună de sarcină.

Toți cei care au vazut-o insa, nu le vine sa creada ca femeia este insarcinata. Nu vei ghici cum poate sa arate “burtica” ei in cea de-a șasea luna de sarcina.

fotomoedl_1a-580x330

Hannah Polites și-a innebunit toți urmaritorii de pe Instagram cu pozele sale foarte sexy, dar ceea ce a dorit fotomodelul, a fost sa-și urmareasca evoluția sarcinii, relateaza DailyStar.co.uk. La inceputul sarcini, abdomenul ei era atat de tonifiat, incat nici n-ai fi zis ca urmeaza sa nasca. Abia in a șasea luna de sarcina burtica ei a inceput sa fie vizibila; Hannah se așteapta sa nasca prin luna septembrie.

fotomodel_5

Ea a scris și un poem pentru micuțul care va veni pe lume: “Nu ai inca un chip pentru a-l vedea sau pune in rama. Nu ai inca obrajori pe care sa-i strangem și nici un nume. Nu putem sa te ținem de manuțe sau sa iți auzim glasul, dar toate acestea se vor schimba in luna Septembrie cand vei veni pe lume”, a scris Hannah pentru micuț. Celor care o urmaresc pe contul ei de Instagram nu le-a venit sa creada ca femeia este gravida. “Stomacul meu este mai mare și nu sunt insarcinata”, scrie intr-un comnetariu.
Apreciaza cu un like pagina noastra de Facebook daca ți-a placut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

» vezi articolul original

Comments

comments

Loading...
Acum iei credit si de la BISERICA
Un recepționist a ajutat un cuplu de bătrâni, dar nu se aștepta la o asemenea răsplată

Comments are closed.