Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Un călugăr budist şochează lumea ! Miracol inexplicabil la un templu din China – Video

O tanara din SUA si-a dorit o poza artistica la final de liceu. Ce a surprins din greseala fotograful
O poză, nevinovată la prima vedere, i-a demonstrat infidelitatea soției
   

Venerabilul Hua Chi a îngenucheat să se roage de atâtea ori, încât urmele tălpilor sale au rămas perfect imprimate în podeaua de lemn a Templului.Asta inseamna sa te ROGI zi de zi! Un CALUGAR BUDIST a impresionat toti vizitatorii acestui TEMPLU!

In fiecare zi, inainte de rasaritul soarelui, batranul in varsta de 70 de ani, realizeaza un ritual personal in care  se duce la templu, isi aseaza picioarele in acelasi loc si se apleaca pentru a se ruga de cateva zeci de ori zilnic, ritual care este indeplinit cu sfintenie de peste 20 de ani. De-a lungul timpului, urmele talpilor sale au prins contur in podeaua de lemn, lasand semne care astazi au adancimea de circa 3 centimetri. “In primii ani la templu ma rugam aproape toata ziua. Dar acum am imbatranit si nu mai pot sa fac decat 1000 de matanii pe zi, in zilele friguroase de iarna sunt nevoit sa fac doar 500. Prin dragoste si dedicatie am reusit insa sa reconstruiesc templul. Intre timp ma rugam si  ma plimbam neincetat in jurul acestui locas. Sunt sigur ca spiritul meu nu va suferi in momentul Marii Treceri “, adauga umil batranul calugar.

pop

Hua este printre altele si doctor in medicina traditionala chineza, el tratandu-i gratis pe toti cei care-i calca pragul. Devotiunea sa nu a ramas neobservata de catre tinerii calugari ai templului din apropierea Rongwo Goncen Gompa, cea mai mare manastite a budismului tibetan din Tongren. Manastirea care dateaza din anul 1301, adaposteste sute de tineri care studiaza scripturile budiste.

huachi_footprints_01

Calugarul Genden Darji, in varsta de 29 de ani, afirma ca a petrecut multe zile admirand eforturile si dedicatia batranului Hua, inainte de a-si face curaj pentru a pasi pe urmele lasate in podeaua de lemn. Genden Darji repeta cu atentie miscarile lui Hua, marturisind ca va continua ritualul de rugaciune efectuat de batranul calugar, dupa ce acesta va parasi lumea celor vii.

popa

“In fiecare zi vin aici si ma uit la podeaua de lemn care m-a inspirat sa iau hotararea de a continua misiunea maestrului Hua. Cineva trebuie sa se roage pentru iertarea pacatelor omenirii si pentru dragostea si intelegerea care trebuie sa uneasca oamenii”, declara la randul sau Genden Darji.In varsta de 70 de ani, barbatul spera sa atinga un nivel spiritual inalt si sa aiba o trecere usoara spre viata de apoi. Conform credintei budistilor tibetani, spiritul trece prin mai multe etape inainte ca moartea sa-i decida viitor. De aici, fie atinge Nirvana, fie se naste din nou.

huachi_footprints_02

Cand era tanar facea intre 2000 si 3000 de plecaciuni in fiecare zi. “Am imbatranit, asa ca in ultimii ani fac in jur de 1000 de plecaciuni in fiecare zi”, spune Hua Chi.
Dupa ce isi termina rugaciunile se plimba ore in sir in templu. Adâncimea urmelor picioarelor este de 3 cm, iar, în faţă, sunt alte două urme în podea lăsate de braţele călugărului.

Sursa : opo.ro , jurnalul.ro, Daily Mail, descopera.ro

 

Comments

comments

Loading...
O tanara din SUA si-a dorit o poza artistica la final de liceu. Ce a surprins din greseala fotograful
O poză, nevinovată la prima vedere, i-a demonstrat infidelitatea soției

Comments are closed.