Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cea mai frumoasă  zodie.

Tu stii care este cea mai frumoasă zodie ?

Ce le face pe zodii să plângă
Descoperă femeia din zodiac adorată de toţi!
   

Apectul fizic ne-a preocupat întotdeauna pe noi, femeile. Când acesta este conjugat cu pasiunea noastră pentru astrologie, lucrurile se încing de-a binelea!

Cea mai frumoasă  zodie.

„Care este cea mai frumoasă zodie” este o întrebare pe care suntem sigure că ţi-ai adresat-o şi tu adesea! În timp ce toate nativele sunt atrăgătoare în felul lor şi fiecare zodie are capitalul ei de seducţie pus deoparte, care este semnul „rupt din basme”? Descoperă mai jos răspunsul nostru!

Care este cea mai frumoasă zodie? Săgetătorul!

Berbecul este dorit pentru pasiunea sa, fetele Taur au o piele superbă, Gemenii cuceresc cu tinereţea, Racii fascinează prin căldură şi delicateţe, Leoaicele supun cu strălucirea nativă, Fecioarele atrag vizual prin lookul bine pus la punct, Balanţele impresionează prin eleganţa înnăscută, Scorpionii captivează cu magnetismul sexual, Capricornii frâng inimi cu rafinamentul lor, Vărsătorii câştigă dragostea prin lumina lor interioară, iar Peştii sunt curtaţi asiduu pentru aspectul lor misterios, fragil!

Însă, din punct de vedere fizic, cea mai frumoasă zodie este nativa din Săgetător! Această femeie norocoasă va fascina prin trupul şi chipul său! Fetele născute în acest semn zodiacal sunt în general înalte, suple, dar au un posterior rotund, „obraznic”, şi o pereche de picioare formidabile! Mişcarea agilă și graţioasă a corpului atrage bărbaţii, care sunt gata să se „târască” în urma acestei mândre native!

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Nativele cuceresc şi cu vocea lor caldă, guturală, pe care bărbaţii o vor uita cu greu!

Sursa : http://www.divahair.ro/

Comments

comments

Loading...
Ce le face pe zodii să plângă
Descoperă femeia din zodiac adorată de toţi!

Comments are closed.