Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Tragedie în fotbalul românesc! Daniel Prodan a murit! Se fac demersuri ca trupul neînsuflețit să fie depus pe ”Arena Națională”

Dorel e URÂTUL SATULUI in “Las fierbinti”, dar in viata reala se IUBEȘTE CU O BOMBĂ SEXY
Cum arată casa surorilor Bambi. Raluca și Denisa Tănase trăiesc ca niște prințese
   

De patru ori a fost resuscitat Didi Prodan în prima oră de intervenție a medicilor. De tot atâtea ori i-a fost repornită inima, în pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima dată).
Pentru încă două ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele două echipaje au aflat numele pacientului, de la niște prieteni de familie.

Corpul lui fostului internațional a fost ridicat de medicii legiști pentru autopsie. Poliția a ajuns, de asemenea, la locuința din Pipera/ str Erou Iancu Nicolae a fostului internațional, unde oamenii s-au adunat la poartă pentru a depune flori și a aprinde lumânări”.

UPDATE 10.30: Mircea Sandu, președintele FRF, s-a declarat răvășit de vestea morții lui Daniel Prodan, „cu care aveam o relație specială”. „Am vorbit cu cei de la Primărie să facem cumva ca trupul său să fie depus pe Arena Națională, fiindcă sunt mulți care vor să-i aducă un ultim omagiu!”, a declarat Sandu la digi Sport.

Daniel Prodan a murit! Tragedie în fotbalul românesc! Decesul a fost anunțat de jurnalistul Dorin Chioțea, pe contul său de Facebook.

Daniel Prodan a murit astăzi, la vârsta de 44 de ani! Ex-internaționalul (54 de selecţii, un gol) a suferit un infarct, în timp ce era acasă, la vila pe care o deține în Pipera.

”Se uita la televizor, s-a chirchit de durere și nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a întâmplat la ora 20.00. Echipele de descarcerare au intervenit, dar nu l-au putut salva. Intervenția a durat două-trei ore”, povestesc apropiații familiei. În București se află și Ciprian Prodan, fratele lui Didi.

La locuința din Pipera în care locuia fotbalistul internațional a ajuns de urgență și Dumitru Mihalache, prieten de familie și fost angajat al FRF.

Didi Prodan are doi copii: o fată, Ștefania – studentă în Olanda, și un băiat, Răzvan – fotbalist la Atletico Regal București.

”N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun număr 3 din țară, la vremea mea! Am și-acum imprimat numărul 3 pe piele! În carieră, ori am jucat tot meciul, ori n-am jucat deloc. N-o să vedeți meciuri în care să intru în minutul 74”, se caracteriza Didi Prodan, 54 de selecții la echipa națională. A participat cu echipa națională la World Cup 1994, fiind unul dintre cei trei integraliști. Ceilalți doi au fost Dan Petrescu și Gică Popescu.

sursa : libertatea.ro

Dorel e URÂTUL SATULUI in “Las fierbinti”, dar in viata reala se IUBEȘTE CU O BOMBĂ SEXY
Cum arată casa surorilor Bambi. Raluca și Denisa Tănase trăiesc ca niște prințese

Comments are closed.

loading...