Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Top cinci trucuri simple pentru a scăpa de orice situație neplăcută

TEO TRANDAFIR a vorbit despre singurul IUBIT de altă NAŢIONALITATE pe care l-a avut! Ce a spus despre PRIMUL ei BĂRBAT!
Samsung trimite cutii speciale, cu protectie la incendiu, pentru returnarea telefoanelor Note 7. Transportul aerian, interzis
   

Cum deblochezi un coș de cumpărături când nu ai monede

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi la supermarket și să ai nevoie de un coș de cumpărături, dar să nu ai la tine nicio monedă de 50 de bani? Ei bine, soluția este să folosești o cheie în locul monedei. Nu uita, însă, să o recuperezi înainte să pleci, pentru că s-ar putea să ai nevoie de cheia respectivă ca să intri în casă.

Cum verifici calitatea carburantului într-o benzinărie

Înainte să îți alimentezi autoturismul, testează calitatea carburantului! Tot ce trebuie să faci este să pui câteva picături de benzină sau motorină pe o coală de hârtie, apoi suflă, câteva secunde, până se usucă. Un carburant de bună calitate ar trebui să lase o pată abia vizibilă pe hârtie. Dacă, în schimb, observi pete uleioase și multicolore pe bucata de hârtie, înseamnă că acel carburant este de proastă calitate.

Cum procedezi dacă ți-ai uitat cheile închise în mașină

Dacă ai „reușit” să îți încui cheile de la autoturism înăuntru, află că există o metodă ingenioasă de a deschide ușa mașinii, folosind un obiect banal, pe care îl are oricine la îndemână: șiretul de la pantofi. Modelează șiretul printre crăpăturile de la ușa mașinii, după ce i-ai făcut un nod suficient de mare pentru a prinde clanța portierei.

Cum desfaci o sticlă de vin fără tirbușon

Lipsa unui desfăcător nu tebuie să te priveze de un pahar bun de vin. Poți să înlocuiești tirbușonul cu un… pantof! Da, ai citit bine, dar ai grijă ca acesta să aibă talpa tare. Așază sticla de vin între genunchi, cu gâtul în jos, și strânge-o bine. Apoi, lovește baza sticlei cu talpa pantofului până când dopul iese suficient de mult încât să poți să îl tragi cu mâna.

Cum să nu îți mai pătezi niciodată hainele de ruj

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să îți pătezi hainele de ruj. Pentru a evita această situație neplăcută, tot ce trebuie să faci este ca, atunci când te dai cu ruj, să îți acoperi înainte buzele cu un șervețel, să îl lipeşti bine şi să aplici pudra cu ajutorul unei pensule pe deasupra. La final, o să observi că rujul va rămâne fixat pe durata întregii zile.

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

loading...
TEO TRANDAFIR a vorbit despre singurul IUBIT de altă NAŢIONALITATE pe care l-a avut! Ce a spus despre PRIMUL ei BĂRBAT!
Samsung trimite cutii speciale, cu protectie la incendiu, pentru returnarea telefoanelor Note 7. Transportul aerian, interzis

Comments are closed.