Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Top 3 zodii de barbati perversi

Top 3 zodii de barbati perversi | Horoscop

Cele mai mari defecte in functie de zodie
Defecte in functie de zodie
   

Top 3 zodii de barbati perversi

GEMENI

Barbatii nascuti sub zodia gemenilor sunt perversii zodiacului, calai nascuti. Nu sunt statornici si nici nu se gandesc sa isi puna pirostriile vreodata. Tind sa se gandeasca la iubire ca la un joc erotic unde nu se tine cont de sentimente.

Desigur ca au o putere incredibila de a te atrage in mrejele lor si de a te dezbraca de inhibitii pentru ca mai apoi sa isi indrepte atentia catre alte victime.

FECIOARA

Barbatii din zodia fecioarelor sunt perfectionisti inca din momentul in care vin pe lume asa ca ai face bine sa te inarmezi cu multa rabdare daca te gandesti sa te implici intr-o relatie cu un barbat fecioara. Nu este dispus la infidelitate, insa daca standardele tale sunt cu putin mai jos decat ale lui nu se gandeste de doua ori inainte sa iti spuna “adio”.

BALANTA

Este foarte pretentios si cere mult prea multe de la o relatie fara sa ofere la schimb aceleasi lucruri.

Barbatii din zodia balantei iti dau batai de cap prin felul lor de-a fi si prin abilitatea de a trece de la o stare la alta intr-o fractiune de secunda fara chiar sa iti dai seama. Ei pot juca rolul iubitului perfect, al prietenului grijuliu, al amantului pasional, si toate acestea se regasesc intr-o singura persoana.

Se plictisesc repede asa ca daca vrei o relatie cu un barbat balanta trebuie sa vii mereu cu ceva nou si sa ii starnesti interesul permenent.

Sursa : http://horoscop.kudika.ro

Comments

comments

Loading...
Cele mai mari defecte in functie de zodie
Defecte in functie de zodie

Comments are closed.