Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Ţi-l mai aminteşti pe Mihu din “Toate pânzele sus”? Iată cum arată acum

Adela Popescu a fost operată, iar soțul ei a făcut anunțul. „Urmările pot fi fatale”
10 lucruri care nu ne plac la nativii zodiei Rac
   

Pelicula “Toate pânzele sus” este cu siguranţă unul dintre cele mai iubite şi mai vizionate filme româneşti din toate timpurile, iar actorii care le-au dat viaţă personajelor au intrat pentru întotdeauna în galeria celebrităţilor.

Pe lângă vedetele deja consacrate, pelicula “Toate pânzele sus” a avut menirea de a-l fi adus în prim plan şi de a-l fi impus pe tânărul “Mihu” interpretat de Cristian Şofron.

În momentul în care au început filmările, cel care trebuia să-l interpreze pe mezinul echipajului avea 19 ani, însă debutul pe scenă şi-l făcuse de la o vârstă fragedă, la 7 ani, iar de atunci nu a mai părăsit luminile rampei.

Cristian Şofron are acum 56 de ani şi este director general al Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu, dar şi actor al Teatrului Notarra de peste 30 de ani, unde un public select se bucură de talentul lui.

L-am mai putut vedea, de asemenea, într-o colecţie de filme regizate de Sergiu Nicolaescu, unde ne-a reamintit de talentul său, dar şi în alte producţii de cinema.


“Salutări de la Agigea”, “Noi, cei din linia întâi”, “Mircea”, dar şi “Asfalt Tango”, “Sindromul Timişoara – Manipularea” sau “Supravieţuitorul” sunt câteva dintre filmele pe al căror generic se regăseşte numele acestui actor.

 

sursa : unica.ro

Adela Popescu a fost operată, iar soțul ei a făcut anunțul. „Urmările pot fi fatale”
10 lucruri care nu ne plac la nativii zodiei Rac

Comments are closed.

loading...