Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Situație fără ieșire pentru o prezentatoare TV: de ce își lasă soțul să facă s3x cu altă femeie

I-a trimis un sms mamei, dar nu se astepta la raspunsul asta
Zodia Berbecului
   

O prezentatoare din Marea Britanie și-a uimit audiența recent, când le-a împărtășit invitaților ei faptul că i-a permis soțului să facă s3x cu altă femeie.

Saira Khan, o prezentatoare din Marea Britanie în vârstă de 46 de ani, a mărturisit la o emisiune TV faptul că i-a permis souțului ei să aibă relații s3xuale cu alte femei. Motivul? Britanica nu mai are poftă de s3x și nu vrea să-și priveze soțul de această plăcere. Saira este căsătorită cu Steven Hyde, ce deține afaceri în domeniul internetului, de 11 ani, însă de o perioadă de timp libidoul ei a scăzut.

”Am 46 de ani, am o viață agitată și doi copii. Sunt atât de fericită. Încă îmi iubesc soțul, aveam o viață sexuală excelentă, încă îmi place să ne mângâiem și să avem momente de tandrețe, însă pur și simplu nu mai am chef să fac dragoste. Nu mai vreau. Mi-am pierdut de tot pofta de dragoste și găsesc scuze de dimineața până seara”, s-a confesat Saira.

 

Prezentatoarea a continuat cu o declarație prin care și-a lăsat mască audiența. Aceasta a spus că a încercat să găsească toate scuzele posibile pentru a evita contactul intim cu Steve, până la un moment dat când i-a mărturisit că nu mai are chef să facă dragoste și că, dacă vrea să fie satisfăcut, să meargă la altă femeie.

”Imediat ce intră pe ușă, intru în panică și îi spun că sunt obosită. Mi-e jenă să mărturisesc, dar l-am sfătuit să caute compania altei femei dacă vrea să-și satisfacă nevoia de dragoste. Vreau să-l văd fericit”, a adăugat Saira.

Saira s-a căsătorit cu Steve, în 2005, după o relație de trei ani. În 2008, prezentoarea l-a adus pe lume pe Zachariah, un băiețel mult dorit, pentru care Saira a făcut multe și dureroase tratamente de fertilizare in vitro. Britanica a încercat puțin mai târziu să aibă un al doilea copil, prin același procedeu, însă toate tentativele au dat greș. În cele din urmă cuplul a adoptat o fetiță pe nume Amara, din Karachi, Pakistan.

 

sursa : unica.ro

 

Comments

comments

Loading...
I-a trimis un sms mamei, dar nu se astepta la raspunsul asta
Zodia Berbecului

Comments are closed.