Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Singurul obicei care te face neatrăgătoare

Cât de inteligent ești în funcție de zodie! Două semne zodiacale ies în evidență
Ce să faci pentru ca parfumul să reziste mai mult pe pielea ta. Trucuri de la un parfumier celebru
   

Degeaba încerci să arăți perfect de câte ori ieși în oraș, pentru că s-ar putea să faci o greșeală care te face neatrăgătoare. Vezi care este.

În ultima perioadă, femeile sunt tot mai inaccesibile, iar specialiștii susțin că această atitudine le face neatrăgătoare în ochii bărbaților. Dacă ești rece și lipsită de emoții, sunt slabe șanse să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine, potrivit mindbodygreen.com.

Imperfecțiunile apropie oamenii

Îți poți da seama ce așteaptă partenerul tău de la tine doar gândindu-te la relațiile tale cu prietenii cei mai buni. V-ați apropiat în momentele grele, atunci când ai vorbit despre sentimentele tale și când nu ai simțit nevoia să îți ascunzi defectele. Abia atunci când ceilalți te acceptă fiind tu însăți poți vorbi despre dragoste necondiționată, iar dacă ești rece și distantă, nu vei cunoaște niciodată acest sentiment.

Oamenii vor să vadă că sunt doriți

Bărbaților le place să vâneze, însă vor, de asemenea, să se simtă doriți. Psihologii susțin că, într-o relație, o persoană vrea să vadă că partenerul ei nu este complet fără ea. Dacă vrei să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine, este indicat să îi spui, uneori, vorbe frumoase.

Poți cunoaște dragostea doar fiind tu însăți

Dacă te concentrezi prea mult pe cum te percep ceilalți, s-ar putea să fii foarte atentă la gesturile tale și să nu îi lași pe ceilalți să îți vadă adevărata față. Nu vei trăi niciodată momente de dragoste sinceră dacă vei fi mereu atentă și vei avea garda sus. Lasă-te dusă de val când găsești o persoană care simți că merită atenția ta.

Alte obiceiuri care te fac neatrăgătoare fără să îți dai seama

Dacă ești egoistă și ai impresia că tu ești centrul Universului, partenerul tău s-ar putea să te vadă exact invers. Oamenii care se concentrează doar pe ei înșiși, vorbesc doar despre ei și nu au grijă de cei din jurul lor au tendința de a rămâne singuri. Nimeni nu vrea să aibă o relație cu o astfel de persoană.

Ești neatrăgătoare în ochii celorlalți și dacă te concentrezi doar pe frumuseșea exterioară. Poate arăți perfect, dar dacă nu ai o profunzime, bărbații nu vor vrea ceva serios de la tine. Informează-te, citește, fii la curent cu ce se întâmplă în lume și arată-le că ești mai mult decât un trup frumos.

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Cât de inteligent ești în funcție de zodie! Două semne zodiacale ies în evidență
Ce să faci pentru ca parfumul să reziste mai mult pe pielea ta. Trucuri de la un parfumier celebru

Comments are closed.