Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Si-a postat mai multe poze cu ea in lenjerie intima si a deschis o licitatie online pentru a-si vinde virginitatea. Dupa ce a obtinut 800 de mii de dolari, totul a luat o intorsatura neasteptata!

Cee am facut ?
Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața
   

Pe site-ul pe care si l-a facut se prezinta drept Elizabeth Raine, insa spune si ca nu este numele ei adevarat pentru ca vrea sa isi pastreze anonimatul din motive de siguranta.

Liz a adaugat mai multe poze cu ea in lenjerie intima si a postat si caeva detalii despre ea. Se caracterizeaza drept o persoana amuzanta, cu diplome in biologie si inginerie si planuieste sa isi dea doctoratele.

Faptul ca a organizat o licitatie online si castigatorul a fost cel care a dat 800 de mii de dolari, asta nu este o prioritate pentru ea si precizeaza ca isi rezerva dreptul de a refuza daca i se pare ceva suspect sau se simte amenintata cu ceva.

Cu o zi inainte ca licitatia a expire, Liz s-a hotarat ca nu mai vrea sa isi vanda virginitatea si l-a refuzat pe barbat. Pe blogul ei spune ca s-a razgandit datorita noii perceptii pe care o are asupra lumii.Ea a mai precizat ca vrea sa se concentreze asupra carierei in medicina si ca banii nu sunt o prioritate!

sursa  : kanald.ro

Cee am facut ?
Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Comments are closed.

loading...