Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Semne că va fi gelos în relaţie

Cum scap de respiratia urat mirositoare?
Ce spun angajaţii despre celebrităţi
   

Oamenii geloşi dau semnale de avertizare destul de clare. Secretul este să cunoşti indiciile şi să fii foarte sigură că vrei o relaţie cu cineva atât de neîncrezător. Vezi care sunt acele semne că va fi gelos în relaţie.

Nu are mulţi prieteni

Un bărbat gelos nu reuşeşte să aibă relaţii strânse cu alţi oameni, pentru că lipsa lui de încredere se manifestă în general, nu doar în relaţii.
Dacă un om este suspicios şi bănuieşte pe toată lumea că îi ascunde diverse lucruri, nua re cum să aibă mulţi prieteni apropiaţi. Plus că un om fără prieteni poate deveni gelos şi pentru că rămâne singur acasă, fără ocupaţie, dacă tu ieşi cu prietenii tăi sau ai alte treburi.

Critică pe toată lumea

Dacă tocmai v-aţi întos de la o ieşire cu prietenii tăi şi nu face altceva decât să comenteze şi să bârfească legat de tot felul de detalii, s-ar putea să fie tipul gelos.
Un bărbat nesigur pe el caută veşnic defecte la alţii, se ia de moralitatea lor, de alegerile vestimentare, pentru a nu părea mai prejos.

Nu le suportă pe fetele cu care ieşi în club

Fii atentă la care din prietenii tăi strâmbă din nas. Dacă este gelos, se va uita urât la fetele cu care ieşi în club, chit că sunt măritate cu copii, sau singure şi puse pe agăţat.
Faptul că nu este de acord ca tu să ieşi cu fetele să te distrezi, de frica unor potenţiali bărbaţi ieşiţi la agăţat, sau a lui Făt-Frumos, venit să te fure din club, arată cât de nesigur este.

Se înfurie repede

Dacă este genul de bărbat care are fitilul scurt şi care e as la istericale, mai ceva ca o femeie, s-ar putea să fie gelos de fel.
Bărbaţii nervoşi şi veşnic frustraţi au mereu ceva de comentat şi dacă este genul care îşi pierde cumpătul, ce te face să crezi că nu o va face şi cu tine?
Genul de reacţie violentă şi agresivă este un semnal clar de frustrare, care merge mână în mână cu insecuritatea şi gelozia.

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Cum scap de respiratia urat mirositoare?
Ce spun angajaţii despre celebrităţi

Comments are closed.