Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

SECRETUL a fost DEZVĂLUIT! Ce culoare vor avea ochii copiilor tăi. TABELUL PERFECT care nu dă greş vreodată!

CE FEL DE SOACRĂ VEI FI, ÎN FUNCŢIE DE ZODIE
TESTUL TASTELOR! 9 din 10 oameni îl pică! Nu te uita la niciun laptop sau telefon şi răspunde!
   

Culoarea ochilor viitorului copil – este un subiect fascinant care i-a preocupat pe cercetători timp de secole. Şi nu numai pe specialişti. “Oare ce culoare vor avea ochii bebeluşului nostru?”, e întrebarea care-i preocupă pe pateneri chiar înainte de naşterea unui bebeluş.

Un ghid, întocmit de cercetătorii britanici, vă va dezvălui orice secret legat de aceast subiect. În plus, este un mod excelent de a înţelege culoarea ochilor şi modul în care se transmite.

Dacă vreţi să prezicem doar culoarea ochilor bebeluşului la naştere, puteţi fi aproape siguri că bebeluşul se va naşte cu ochii albaştri. Nou-născuţii au adesea ochii albaştri, care în general se închid apoi la culoare pe măsură ce sunt expuşi la lumina soarelui.

  • Când se stabilizează culoarea ochilor copilului?

Până la trei ani, culoarea ochilor copilului se stabilizează, la culoarea pe care o vor avea când va fi adult  albaştri, verzi, căprui, aurii, gri, negri sau chiar roşii că sângele.

  • Ce şanse aveţi să aveţi un copil cu ochi căprui, albaştri sau verzi?

Iată mai jos un tabel cu ajutorul căruia puteţi determina culoarea ochilor bebeluşului, pe baza probabilităţilor heterozigote, în funcţie de culoarea ochilor dumneavoastră şi a partenerului.

sursa :a1.ro

Comments

comments

Loading...
CE FEL DE SOACRĂ VEI FI, ÎN FUNCŢIE DE ZODIE
TESTUL TASTELOR! 9 din 10 oameni îl pică! Nu te uita la niciun laptop sau telefon şi răspunde!

Comments are closed.