Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Scene JENANTE la un bar. Au asteptat 6 ore sa elibereze baia! Cand au intrat peste el AU RAMAS SOCATI. Vezi ce au descoperit

Ce vitamine să iei când ai varice
Cum sunt bărbaţii în funcţie de luna în care s-au născut
   

Totul s-a petrecut in toaleta unui local, unde era disponibil doar un vas de WC pentru cei care doreau sa isi faca nevoile.

Cei care mergeau la baie au observat ca toaleta este ocupata de ceva vreme de cineva. Nimeni nu s-a plans, in speranta ca, in cele din urma, acea persoana isi va termina treaba si va elibera locul.

Dupa 6 ore insa unul dintre clienti s-a gandit sa mearga la conducerea barului si sa anunte ca ceva nu este in regula. Speriati, reprezentanti localului au fost la toaleta pentru a vedea despre ce este vorba.

Ceea ce au descoperit insa i-a lasat cu gura cascata. Se pare ca cineva a vrut sa faca o gluma si a lasat pe vasul de WC o pereche de blugi si niste pantofi, aranjate in asa fel incat sa para ca cineva este acolo.

Amuzati de situatie, reprezentantii barului au facut poze si le-au postat pe Facebook. Totul spre nemultumirea clientilor, care nu au putut folosi toaleta.

 

sursa : kanald.ro

Comments

comments

Loading...
Ce vitamine să iei când ai varice
Cum sunt bărbaţii în funcţie de luna în care s-au născut

Comments are closed.