Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Scandal in Ungaria, dupa ce un politician a propus gonirea musulmanilor cu capete de porc. Cazul similar din Romania

De ce s-a despărţit MĂDĂLINA GHENEA de LEONARDO DICAPRIO? După ani de zile adevărul a ieşit la iveală
Alina Crișan a început să se plângă de relația cu Ddy Nunes. Nu-i mai priește dragostea la distanță
   

O replica a unui europarlamentar maghiar a starnit un adevarat scandal international.

Gyorgy Schopflin, profesor de Stiinte Politice si membru in Comitetul pentru Afaceri Externe al Parlamentului European, unde a fost trimis de partidul de guvernamant maghiar Fidesz, a starnit o adevarata furtuna pe Internet printr-un retweet. El a comentat o postarea lui Andrew Stroehlein, activist pentru drepturile omului, care critica ideea Ungariei de a pune pe “gardul anti-refugiati” masti cioplite din sfecla, pentru a-i speria pe migranti.

masti pe gardul din Ungaria anti-refugiati

“Sunt de acord ca reprezentarea chipurilor umane e ‘haram’ dar capetele de porc i-ar alunga mai eficient”, a raspuns Schopflin. A inceput astfel un schimb dur de replici, in care Stroehlein l-a calificat drept neo-nazist. Ulterior, activistul a declarat pentru Telegraph ca sugestia privind folosirea capetelor de porc reflecta xenofobia care domina in partidul de guvernamant din Ungaria si modul inuman in care sunt tratati migrantii in aceasta tara. Presa din intreaga lume a preluat apoi afirmatia lui Schopflin, care nu reprezinta insa neaparat pozitia guvernului Orban.

Si in tara noastra, mai multi bucuresteni care se opuneau construirii celei mai mari moschei din tara in Capitala au avut o initiativa similara. Ei au adus pe terenul unde ar urma sa fie ridicat lacasul mai multi porci vii si au ingropat 2 carcase de porc. Seful Cultului Musulman din Romania a spus insa ca gestul celor doi nu va impiedica ridicarea moscheii.

 

sursa : stirileprotv.ro

 

Comments

comments

De ce s-a despărţit MĂDĂLINA GHENEA de LEONARDO DICAPRIO? După ani de zile adevărul a ieşit la iveală
Alina Crișan a început să se plângă de relația cu Ddy Nunes. Nu-i mai priește dragostea la distanță
Loading...

Comments are closed.