Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Samsung trimite cutii speciale, cu protectie la incendiu, pentru returnarea telefoanelor Note 7. Transportul aerian, interzis

Top cinci trucuri simple pentru a scăpa de orice situație neplăcută
Cititul în degetele de la picioare indică persoanele în care poți să ai încredere
   

Samsung a fost fortata sa opreasca definitiv productia modelului Note 7, insa are in continuare de rezolvat problemele care au aparut de pe urma acestui smartphone exploziv.

14523143_10154107895137266_4264282387267317922_n

Compania si-a anuntat clientii de 2 ori ca trebuie sa inapoieze telefoanele in Coreea de Sud, din cauza riscului de explozie, insa acest lucru inseamna totodata ca ar putea aparea probleme in timpul transportului.

Aceasta ingrijorare s-a vazut deja in randul companiilor de zbor, care au refuzat sa accepte transportarea acestor device-uri. la fel a procedat si Posta UK. care a fost solutia gasita de Samsung? Sa inventeze un “kit de returnare Note 7”, care a fost trimis deja pentru XDA Developers, noteaza Ars Technica.

Acest kit contine o cutie speciala, care este construita din hartie din fibra ceramica, pentru protectie la incendiu. Si, pentru ca Samsung stie ca unele persoane ar putea fi alergice la acest lucru, a inclus in cutie si o pereche de manusi.

Note 7

De asemenea, Samsung a inclus in pachet si o nota speciala prin care se precizeaza ca respectiva cutie trebuie transportata numai terestru, si nu aerian.

 

sursa : stirileprotv.ro

 

Comments

comments

Loading...
Top cinci trucuri simple pentru a scăpa de orice situație neplăcută
Cititul în degetele de la picioare indică persoanele în care poți să ai încredere

Comments are closed.