Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

13938492_668363556651970_4234957874940051869_n

Reacția emoționantă a unei adolescente inclusă în topul celor mai urâte fete

Tunsori la MODĂ pentru toamna 2016
Confesiunea şocantă a unui fost model de videochat
   

O adolescentă care a fost inclusă în topul celor mai urâte fete din școală a avut o reacție impresionantă, care a devenit virală. Vezi ce le-a transmis ea colegilor.

Lynelle Cantwell este elevă la un liceu din Canada, iar recent a aflat că a fost inclusă în topul celor mai urâte fete din școală. Clasamentul a apărut pe un site care le permite utilizatorilor să lase comentarii anonime.

13938492_668363556651970_4234957874940051869_n

„M-a revoltat…toate acele fete au fost rănite pentru că o persoană nu are suflet sau simpatie pentru nimic. Am vrut să fiu persoana mai matură și în loc să răspund la foc cu foc, am decis să reacționez într-un mod diferit și să transform ceva negativ în ceva pozitiv”, a spus Lynelle Cantwell.

„Persoanei care a făcut topul celor mai urâte fete din a XII-a. Îmi pare rău că viața ta este atât de tristă, încât trebuie să îi pui și pe alții la pământ. Pentru cele 12 persoane care m-au votat a IV-a cea mai urâtă fată, îmi pare rău și pentru voi. Îmi pare rău că nu veți putea să mă cunoașteți ca persoană. Știu că nu sunt cea mai drăguță fată la care te poți uita. Știu că am bărbie dublă și port XL la haine. Știu că nu am un zâmbet perfect sau o față perfectă. Dar îmi pare rău pentru voi, nu pentru mine. Îmi pare rău că vă distrați făcându-i pe alții să se simtă mizerabil. Îmi pare rău că nu veți avea niciodată șansa de a vedea ce persoană drăguță sunt. Poate nu arăt bine la exterior, dar sunt amuzantă, amabilă, cu picioarele pe pământ, deloc critică, tolerantă, de nădejde și ușor de atras într-o discuție. Aceleași lucruri sunt valabile pentru orice altă fată din listă pe care voi ați pus-o la pământ. Doar pentru că nu arătăm perfect la exterior nu înseamnă că suntem urâte. Dacă asta înseamnă urât în opinia voastră, îmi pare foarte rău pentru voi. Chiar sunteți serioși? Făceți-vă o viață” a fost comentariul postat de Cantwell pe Facebook.

Sursa : unica.ro

Sursa foto : facebook

Comments

comments

Loading...
Tunsori la MODĂ pentru toamna 2016
Confesiunea şocantă a unui fost model de videochat

Comments are closed.