În ultimele luni de pregătire, Cătălina a trăit în sala de gimnastică de la București o tensiune fantastică, dezvăluie pentru Dolce Sport surse autorizate din gimnastica românească! Totul a plecat de la faptul că, în afara antrenorului Lucian Sandu, un tip echilibrat, care știa bine valoarea Cătălinei, alți antrenori și colegele ei de echipă au încercat să o izoleze pe sportiva din Constanța!

13924813_670726126415713_7628267226429282823_n

”Cătălina a îndurat foarte multe. Când urca pe bârnă, la antrenamente, dacă nu era antrenorul Sandu lângă ea, nimeni nu o băga în seamă! Celelalte colege o priveau cu invidie. Larisa Iordache, concurenta ei directă pe locul de la Rio, nici nu vorbea cu ea! Toate declarațiile făcute în ultima vreme erau doar de ochii lumii. Cătălina a suferit foarte mult. A fost singură în tot acest timp. S-a ajuns până acolo încât o colegă de-a ei să îi trimită încurajări pe internet americancei Biles, concurenta directă a Cătălinei!”.

57b3007c44ab6-620x509

Sfătuită să renunțe înainte de Rio!

”Ca să nu mai vorbim de faptul că tot timpul Cătălina primea pe telefon mesaje, de la numere necunoscute, prin care era sfătuită să renunțe că nu are nicio șansa și că ar fi mai bine să o lase pe Iordache în locul ei. Cătălina era considerată în sală un fel de paria, cu toate că este cea mai experimentată gimnastă care se pregătește în sala de la Bucuresti. Păcat că s-a ajuns aici, păcat că nu a fost sprijinită moral”, au explicat sursele DolceSport.

Aceleași surse au precizat că Ponor ar fi mai bine să se retragă din activitate, imediat după ce va reveni în țară din Brazilia: „Am văzut declarația ei că vrea să continue și pentru Campionatul European de anul viitor de la Cluj, dar cel mai bine ar fi să se retragă! Dacă va rămâne va trebui să se antreneze în același climat toxic de la București. Nu știu dacă va mai avea nervii necesari să reziste înca un an. Ea este o luptătoare, o perfecționistă, dar dacă ai astfel de oameni în jurul tău nu ai cum să faci performanță”.

Eforturi supraomenești la antrenamente

În ciuda tuturor gurilor rele, Cătălina a făcut eforturi supraomenești pentru a fi în cea mai bună formă pentru competiția de la Rio. Recent, aceasta a șocat pe toată lumea cu o imagini făcută după antrenamente. În fotografie, palmele sale sunt pline de răni și bătături.

Sursa : http://www.libertatea.ro