Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

milk-boi
milk-boi

Plătit în întregime

O prietena se confeseaza alteia
Răzbunarea pe care o soție infidelă nu o va uita toată viața ei !
   

ÎNTR-O ZI, UN BĂIAT SĂRAC CARE VINDEA BUNURI DIN UŞĂ ÎN UŞĂ PENTRU A-ŞI PLĂTI TRECEREA PRIN ŞCOALĂ A CONSTATAT CĂ I-A RĂMAS DOAR O MONEDĂ DE ZECE CENŢI, ŞI ÎI ERA FOAME.

milk-boi

Într-o zi, un băiat sărac care vindea bunuri din uşă în uşă pentru a-şi plăti trecerea prin şcoală a constatat că i-a rămas doar o monedă de zece cenţi, şi îi era foame. A decis să ceară mâncare la următoarea casă. Totuşi, şi-a pierdut curajul când o adorabilă doamnă tânără a deschis uşa. În loc să ceară mâncare, băiatul a cerut apă.

Ea s-a gândit că băiatului îi este foame, aşa că i-a adus un pahar mare cu lapte.

El îl bău încet, apoi întrebă: „Cât îţi datorez?” „Nu îmi datorezi nimic”, a răspuns ea. „Mama m-a învăţat să nu accept niciodată plată pentru bunătate.

El a spus: „Atunci îţi mulţumesc din inimă.

Când Howard Kelly a părăsit casa, nu numai că s-a simţit mai puternic din punct de vedere fizic, însă credinţa în Dumnezeu şi om a fost puternică, de asemenea. Fusese gata să renunţe.

Ani mai târziu, tânăra doamnă a devenit bolnavă în stare critică. Medicii locali erau zadarnici. Într-un final, au trimis-o în marele oraş, unde au cerut specialişti pentru a studia boala rară a femeii. Dr. Howard Kelly a fost invitat pentru consult. Când el a auzit numele oraşului de unde doamna venea, o stranie lumină i-a umplut ochii. Imediat, s-a ridicat şi a coborât în camera ei. Îmbrăcat în haine de medic, a venit să o vadă. Pe loc a recunoscut-o. Din acea zi, medicul a oferit atenţie specială cazului.

După o lungă luptă, bătălia era câştigată. Dr. Kelly a solicitat biroului managerial să îi înmâneze nota finală de plată pentru aprobare. S-a uitat la ea, apoi a scris ceva la margine, iar nota de plată a fost trimisă în camera doamnei. Ea se temuse să o deschidă, căci era sigură că pentru asta îi va lua o viaţă întreagă să o plătească în întregime. În final s-a uitat, iar ceva de pe marginra notei de plată i-a captat atenţia. Ea începuse să citească următoarele cuvinte:

Plătit în întregime cu un pahar de lapte

Semnat, Dr. Howard Kelly.

Lacrimi de bucurie i-au inundat ochii, iar inima sa fericită s-a rugat: „Mulţumesc, Dumnezeule, că dragostea Ta s-a răspândit în inimile şi mâinile oamenilor!

 

Autorul poveștii este necunoscut, dar morala ei este de o valoare incontestabilă. Fii bun cu cei care au nevoie, iar lucruri bune vor veni pe drumul tău. Să nu ratați nici cea mai mică ocazie de a fi bun cu cineva, pentru că niciodată nu știți când veți avea nevoie de cineva care să fie bun cu voi.

Povaţa săptămânii: Plătit în întregime // Tradus de pe TurnBackToGod

 

Comments

comments

Loading...
O prietena se confeseaza alteia
Răzbunarea pe care o soție infidelă nu o va uita toată viața ei !

Comments are closed.