Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

plaja 1

Plaje exotice la Marea Neagra

Cum slăbești cu salată de roșii și castraveți
VIDEO. Autobuzul futurist din China a fost construit si testat
   

4 locuri salbatice despre care n-ai zice ca sunt din Europa.

Daca visezi la o vacanta exotica mai aproape de casa, fara sa mergi la Marea Mediteraneana, te invitam sa descoperi cateva locuri deosebite la Marea Neagra.

Se afla la mai putin de 50 de kilometri de Vama Veche.

Bolata – la 57,1 km de Vama Veche , aproapre de Cape Kaliakra, Bulgaria

Este de fapt un golfulet mic pitoresc inconjurat de roci inalte, care formeaza in mare pesteri ce merita explorate. Este singura plaja cu nisip din regiunea Kaliakra. Plaja are un dig mic pe care acosteaza zilnic pescarii, dar unde poti ajunge si barcile si iahturile turistilor.

plaja 1

Durankulak – la 11 kilometri de Vama Veche

Foarte aproape de granita, in Bulgaria, se intinde o plaja lunga de aproape 10 alti kilometri. Partea nordica a plajei este neamenajata si prea departata de marile orase bulgaresti, asa ca o vei gasi aproape tot timpul goala. Frumusetea locului este completata de nisipul amestecat cu scoici, cochilii de rapane, alge marine aruncate de mare.

plaja 2

Tyulenovo – la 39 de kilometri de Vama Veche

Foarte aproape de Vama Veche, exista un tarm al Marii Negre diferit de al nostru. Se afla intr-un sat izolat, cu mai putin de 50 de locuitori. Tarmul este plin de stanci, lipseste nisipiul, insa apa are culoarea smaraldului. Este locul perfect pentru cliff jumping.

plaja 3

Russalka – la 50 de km de Vama Veche

Statiunea Ruslaka este situata intr-o padure pitoreasca de stejar din rezervatia naturala “Tauk liman” (“Golful pasarilor”) si 90 km in Nord-Estul orasului Varna. In apropiere nemijlocita a statiunii „Rusalka – Elit” se afla celebrele rezervatii naturale si istorice “Ialata” si “Cap Caliacra” – cu specii vegetale rare, o multime de reprezentanti ai lumii pasarilor si multe monumente arheologice cu vechime de mii de ani. Plajele mici ascund un nisip extrem de fin.

plaja  4

Sursa : http://www.agorapress.ro

Comments

comments

Loading...
Cum slăbești cu salată de roșii și castraveți
VIDEO. Autobuzul futurist din China a fost construit si testat

Comments are closed.