Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Pe ce cheltuiesc zodiile cei mai mulți bani

Horia Brenciu, secretul conviețuirii cu 4 fete. Cum își face soția și fiicele fericite și… cum obțin ele tot ce vor de la el
Românul condamnat la moarte în Malaezia plăteşte taxe de protecţie, ca să nu fie ucis în celulă! Cât trebuie să cotizeze Ionuţ Gologan!
   

Fiecare zodie are slăbiciunile ei și când vine vorba de cheltuit banii pe produse de care nu avem neapărată nevoie, toți avem un punct sensibil. Vezi pe ce cheltuiesc zodiile cei mai mulți bani.

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru cumpărăturile lor impulsive. Aveai 100 de lei pentru ultima săptămână înainte de salariu și nu mai aveai pâine? Până marți ai cheltuit deja 95 de lei pe haine și intri în panică, gândind câte felii de pâine să mănânci pe zi ca să îți ajungă până la salariu.

Taur

Taurii sunt gurmanzi, foodies și tot ce ține de mâncare, alimentație și, implicit, diete îi interesează teribil de tare. Dacă nu știi pe ce s-au dus banii din ultima lună și cum ai rămas dator pe la prieteni pentru a plăti facturile, uită-te în frigider, gândește-te de câte ori ai încercat un restaurant nou și vezi dacă nu cumva cămara e plină cu delicatese rare.

Gemeni

Gemenii au pretenții de oameni foarte inteligenți și culți, astfel că o mare parte din banii lor se duc pe cărți. Fie ele de autodezvoltare, de istorie, sau de rețete culinare, gemenii cheltuiesc sume impresionante și chiar renunță la alte plăceri pentru un volum la reducere.

Rac

Racii sunt, în general, zgârciți nevoie mare, dar regula are și excepții. Dacă unele zodii scapă în economii când vine vorba de haine, alții dau averi pe mâncare fandosită, iar alții preferă să se cultive și educe, racii cedează la toate aceste tentații.

Leu

Cum ar putea cineva atât de vanitos ca leul să nu-și cumpere ultimele ținute la modă? Ce ar spune toți acei oameni care îl admiră, dacă ar vedea că se îmbracă de două ori la fel? Cum să fii o leoaică veritabilă și cochetă și să porți o rochie veche la o nuntă sau petrecere?

Fecioară

Fecioarele sunt foarte ambițioase și vor mereu să învețe ceva nou. Dacă o fecioară rămâne fără bani (a se citi rămâne cu doar câteva sute de lei pentru facturi, mâncare și economiile, știm cu toții că fecioarele nu rămân niciodată fără bani cu adevărat), de vină sunt cărțile cu diferite cursuri: limbi străine, poker, cum să construiești stupi de albine, etc.

Balanţă

Balanțele sunt atât de obsedate de cumpărături și de haine că este greu de imaginat că mai cheltuiesc bani și pe altceva. Nimeni nu știe ce mănâncă balanțele sau cum își plătesc vacanțele, pentru că garderoba pare singura lor ocupație de foarte multe ori.

Scorpion

Scorpionii iubesc lucrurile rare și scumpe, de calitate, când vine vorba de haine. Nu o să vezi niciodată un scorpion că își cumpără haine de la second hand sau de la bazar. Până și reducerile li se par cumva sub nivelul lor de eleganță, astfel că își comandă haine scumpe, din materiale simandicoase.

Săgetător

Săgetătorii sunt genul care stau la cort și se îmbracă de la magazinele cu articole sportive, deci nu prea dau bani pe haine, ci pe echipamente. Când vine vorba de mâncare, însă, săgetătorii abia așteaptă să mai călătorească într-o țară exotică să ronțăie scorpioni, sau într-o țară foarte rece, să încerce carnea de focă.

Capricorn

Capricornii sunt foarte reținuți în viața publică și privată, dar singura lor slăbiciune, kriptonita lor, care îi dă gata și îi face să uite de onoare și pretenții, este mâncarea bună. Oferă-i unui nativ al acestei zodii o prăjitură cu ciocolată și te va ierta pentur orice.

Vărsător

Vărsătorii se simt mereu inferiori, pentru că sunt amețiți și lumea nu prea îi ia în serios. Atunci când au momente de luciditate, vărsătorii vor să devină oameni serioși și își investesc toți banii în cărți de autodepășire, cărți de psihologie a oamenilor și cărți de tipul ”cum să-ți faci singur afacere cu covrigi în 3 pași”.

Peşti

Nativii din pești sunt cheltuitori din fire. Ei visează la o lume perfectă, în care banii nu sunt o problemă și în care toată lumea poate să-și cumpere de toate fără să mai existe lipsuri și foamete și prostie și oameni fără adăpost. Doar că uită că lumea reală este altfel și rămân mereu fără bani.

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Horia Brenciu, secretul conviețuirii cu 4 fete. Cum își face soția și fiicele fericite și… cum obțin ele tot ce vor de la el
Românul condamnat la moarte în Malaezia plăteşte taxe de protecţie, ca să nu fie ucis în celulă! Cât trebuie să cotizeze Ionuţ Gologan!

Comments are closed.