Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

O nouă ordine a dat peste cap zodiile! Tu știi ce semn ești acum?

I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață
Calculează-ţi numărul destinului şi vezi ce te aşteaptă în viaţă
   

O nouă orânduire astrologică a scos de la ”naftalină” o zodie despre care nici nu știam că există: a 13-a. Este vorba despre Ofiucus, care reprezintă, de fapt o constelație și este acceptat ca semn zodiacal doar de o parte dintre astrologi.

Ofiucus înseamnă ”purtătorul de șarpe” și, așa cum îi spune numele, are ca simbol un bărbat care ține pe brațe o astfel de reptilă.

Parke Kunkle, specialist în astronomie, datorită mișcării Pământului, trasată în ultimii 3000 de ani, semnele zodiacale s-au schimbat. Asta înseamnă că este posibil ca și zodia noastră nu mai fie cea pe care o știam noi.

Nu e ceva care datează de ieri, de azi. Se întâmplă de mii de ani. Din cauza mișcării de precesie a Pământului și a modificării poziției Soarelui față de constelații, comparativ cu acum 3.000 de ani, și zodiile s-au modificat”, a explicat Parke Kunkle.

Ceea ce înseamnă că, în funcție de aceste constelații, zodile au făcut o mișcare către vest cu o lună. Așadar, cei care credeau că între 21 decembrie și 19 ianuarie sunt născuți sub semnul Capricornului, datorită acestor modificări, ei se află de fapt, în poziția Săgetătorului, pentru că Soarele stă în acest interval în poziția Săgetătorului. După cum bine știm, zodiile sunt determinate în funcție de constelația în care se găsește Soarele.

Așadar, conform noii ordini astronomice, a 13-a zodie este poziționată între Scorpion și Săgetător. Ceea ce înseamnă că, cei care au venit pe lume între 29 noiembrie și 17 decembrie se află sub semnul lui Oficus, pentru că aceasta este constelația în care trece Soarele în acest interval.

Care sunt caracteristicile persoanelor care se află sub acest semn astral

Persoanele născute sub semnul lui Ofiucus sunt considerate vindecătoare, curajoase, înțelepte, vesele. Pot deveni medici, buni lideri, constructori, persoane care au de-a face cu cazuri umanitare și pentru

Se spune că Ofiucus ar fi fost spiritul unui faimos înțelept, Imhotep, care ar fi trăit în Egipt în secolul 27 î.e.n. Era considerat jumătate zeu, jumătate om, pentru că se spunea despre el că avea puteri tămăduitoare. De fapt, el era un bun cunoscător al medicinei și al bolilor dintre cele mai grave.

Faima a ajuns și în Grecia Antică, unde elenii s-au și grăbit să-l venereze. În mitologie a apărut o legendp conform căreia Zeus însuși i-ar fi păstrat lui Imhotep un loc pe cer, printre celelalte constelații, botezându-l Ofiucus – purtătorul de șerpi (la egipteni era simbolul tămăduirii, iar grecii i-au păstrat denumirea)

Așadar, priviți care este noua ordine a zodiacului, conform ultimelor modificări aduse de ce-a de-a 13-a zodie.

Capricorn: 20 ianuarie – 16 februarie

Vărsător: 16 februarie – 11 martie

Pești: 11 martie – 18 aprilie

Berbec: 18 aprilie – 13 mai

Taur: 13 mai – 21 iunie

Gemeni: 21 iunie – 20 iulie

Rac: 20 iulie – 10 august

Leu: 10 august – 16 septembrie

Fecioară: 16 septembrie – 30 octombrie

Balanță: 30 octombrie – 23 noiembrie

Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie

Ofiucus: 29 noiembrie – 17 decembrie

Săgetator: 17 decembrie – 20 ianuarie

sursa : unica.ro

Comments

comments

loading...
I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață
Calculează-ţi numărul destinului şi vezi ce te aşteaptă în viaţă

Comments are closed.