Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

O mamă i-a dat o lecție importantă fetiței ei folosind o farfurie și un tub de pastă de dinți

Cum să deblochezi un cărucior la cumpărături, dacă nu ai 50 de bani la tine
Poate nu știai! Acesta este motivul pentru care CAPSELE BLUGILOR FORMEAZĂ UN TRIUNGHI. Cei mai mulți oameni au crezut că e o întâmplare
   

Prima de zi de școală este o zi foartă importantă în viața oricărui om. Trecerea de la grădiniță la școală poate fi o experiență plăcută sau una traumatizantă. De aceea, părinții trebuie să îi ajute pe cei mici să facă această tranziție cât mai ușor.

O mamă a avut grijă ca fiica ei să afle o ultimă lecție de viață înainte de începerea noului an școlar. Povestea a devenit virală.

“Fiica mea începe școala peste două zile. I-am cumpărat rechizite, i-am redecorat camera și i-am cumpărat haine noi. Dar, aseară, înainte de culcare am simțit că trebuie să mai facem ceva.

I-am dat un tub de pastă de dinți și o farfurie. Am rugat-o să împrăștie tot tubul pe farfurie. Când a terminat, i-am spus să pună pasta de dinți înapoi în tub.

A încercat și a tot încercat.

– Dar, nu pot! N-o să pot să fac tubul înapoi. E imposibil. N-o să mai fie ca la început.

– Draga mea, să ții minte mereu farfuria asta. Cuvintele tale au putere! O să vezi la școală ce greutate au cuvintele tale. Vei avea ocazia să folosești cuvintele pentru a răni, pentru a înjosi, pentru a bârfi și pentru a chinui. Vei avea și ocazia de a folosi cuvintele pentru a vindeca, a încuraja, inspira și iubi pe cei din jurul tău. Câteodată vei face alegeri greșite. Asemenea pastei de dinți, din momentul în care cuvintele ies din gura ta, nu le poți pune înapoi. Folosește cu grijă fiecare cuvânt. Când alții nu folosesc bine cuvintele, măsoară-le pe ale tale. Alege să folosești cuvintele pentru lucruri bune. Folosește-ți viața pentru a insufleți o lume care are nevoie de bunătate.”

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Cum să deblochezi un cărucior la cumpărături, dacă nu ai 50 de bani la tine
Poate nu știai! Acesta este motivul pentru care CAPSELE BLUGILOR FORMEAZĂ UN TRIUNGHI. Cei mai mulți oameni au crezut că e o întâmplare

Comments are closed.