Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

O dirigintă le-a scris o scrisoare elevilor ei de clasa a opta ce i-a făcut să plângă

De ce Kate și William nu se țin niciodată de mână în public
Zodia Rac este fantastica. Trasăturile care o fac sa fie așa
   

Un băiat de 14 ani a ajuns acasă plângând, rușinat că a plâns de față cu toată lumea la ora de dirigenție. Mama lui, îngrijorată l-a întrebat ce s-a întâmplat la școală de l-a făcut să plângă. Băiatul i-a povestit de scrisoarea pe care a primit-o de la diriginta clasei. Scrisoarea era legată de examenele de la sfârșitul anului și fiecare elev a primit una.

Mama a citit-o și ea. A început să plângă. Și-a dat seama repede ce om deosebit a avut ca diriginte fiul ei.

Un profesor bun este cel care aprinde scânteia din mintea copilului, nu cel care vede mintea lui ca pe o oală care trebuie umplută.

“Dragii mei elevi,

Peste două săptămâni veți susține primul vostru examen din viața voastră, Evaluarea națională. Știu cât de mult ați învățat, cât de mult ați muncit, dar vreau să vă spun ceva important.

Examenul la limba română și examenul la matematică nu măsoară ceea ce vă face unici și speciali. Oamenii care au creat aceste examene și cei care le notează nu vă cunosc așa cum vă cunosc eu sau cum vă cunosc familiile voastre.

Ei nu știu că unii dintre voi vorbiți două sau trei limbi străine, că iubiți să desenați sau să cântați. Nu au văzut talentul vostru la dans. Ei nu știu că aveți prieteni care se bazează pe voi, că zâmbetul vostru le poate lumina cea mai neagră zi. Ei nu știu că vă înroșiți atunci când sunteți emoționați.

Ei nu știu că faceți sport de performanță. Ei nu știu că vă faceți griji în legătură cu viitorul vostru sau că vă ajutați frații mai mici la lecții.

Ei nu știu că sunteți copii buni, de încredere și altruiști și că în fiecare zi încercați să dați ce-i mai bun din voi.

Notele pe care le veți lua vă vor spune ceva, dar nu vă vor spune totul. Aceste examene nu vă definesc. Există multe feluri de a fi deștept. TU ești deștept! Tu ești lumina ce îmi înseninează ziua și motivul pentru care vin fericită, la muncă în fiecare zi.

În febra examenelor, adu-ți aminte că nu există niciun examen care să testeze toate lucrurile minunate care te definesc.

Tot ce vreau de la tine este să fii cea mai bună variantă a ta și să nu renunți niciodată. Ești pregătit să reușești. Eu cred în tine!”

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
De ce Kate și William nu se țin niciodată de mână în public
Zodia Rac este fantastica. Trasăturile care o fac sa fie așa

Comments are closed.