Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Nu-ţi mai pune mâinile pe faţă! Vezi ce poţi păţi

Zodia Gemenilor
Putini au ghicit ce reprezinta obiectul din imaginea alaturata! E vechi de 50 de ani. Tu ti-ai dat seama ce este? -
   

Chiar şi adulţii pot avea probleme cu acneea, chit că la pubertate nu le-a ieşit pe faţă nici măcar un coş. Orice ai pune pe faţă, chiar şi mâinile proaspăt spălate, îţi astupă porii. Află care sunt urmările.
Coşurile şi acneea îţi pot apărea pe faţă din mai multe motive. Dar orice alt lucru care îţi atinge pielea poate înrăutăţi situaţia. Medicii specialişti avertizează că nu doar mâinile murdare sunt o problemă, ce şi cele proaspăt spălate, chiar şi atunci când stai cu bărbia sprijinită în pumn sau cu capul în mâini.

Ce mai poate duce la apariţia coşurilor şi petelor

Porii pielii se astupă foarte uşor din cauza poluării, bacteriilor, produselor cosmetice şi sebumului, iar dacă o mai şi atingi cu mâinile sau alte obiecte din jur, cu siguranţă vei agrava problemele tenului.
Atunci când vorbeşti la telefon, iar aparatul îţi atinge obrazul, poate contribui la apariţia sau înrăutăţirea problemelor pielii. Chiar şi bretonul, chit că este proaspăt spălat, poate avea acelaşi efect. De aceea, atunci când te ştergi pe faţă, mereu ar trebui să foloseşti un prosop curat şi să nu îl freci de piele, ci să-l tamponezi delicat până trage toată apa.

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Zodia Gemenilor
Putini au ghicit ce reprezinta obiectul din imaginea alaturata! E vechi de 50 de ani. Tu ti-ai dat seama ce este? -

Comments are closed.