Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Nici nu-l mai recunosti pe „State de Romania” daca-l vezi pe strada! Ce-a fost si ce-a ajuns! A slabit aproape 30 de kilograme si pare bolnav rau. Ce s-a intamplat cu indragitul actor?

"Este a ta? Felicitari!" Cum reactioneaza libanezii cand vad pe strada o fetita de 12 ani maritata cu un barbat de 60 de ani
Cât s-a îngrășat Bianca Drăgușanu în opt luni de sarcină. Adevărul despre silueta ei!
   

Nici nu-l mai recunosti pe “State de Romania” daca-l vezi pe strada! Ce-a fost si ce-a ajuns! A slabit aproape 30 de kilograme si pare bolnav rau. Ce s-a intamplat cu indragitul actor?

Gheorghe Visu este unul din cei mai apreciati actori din Romania, iar mare parte din popularitatea sa s-a datorat serialului “State de Romania”, acolo unde l-a interpretat pe State Potcovaru.

Implicat, de curand, in alte productii cinematografice, de o mai mare amploare, actorul Gheorghe Visu a fost nevoit sa isi schimbe drastic infatisare si, implicit sa slabeasca cateva zeci de kilograme bune, informeaza digi24.ro.

Actorul a fost prezent in decursul acestui weekend la Fesivalul de Film de la Sarajevo, acolo undem in aplauzele tuturor, a obtinut premiul pentru cel mai bun actor, cu rolul sau din productia “Caini”, in regia lui Bogdan Mirica.

“Mă bucur enorm că Gheorghe Visu a obţinut premiul pentru cel mai bun actor la Sarajevo. Faptul că pentru rolul ăsta a slăbit 27 de kilograme a devenit de-a lungul interviurilor un fel de anecdotă – dar pentru mine, care l-am văzut cum s-a lăsat locuit de personaj de-a lungul filmărilor, e mai mult decât atât. A fost dedicat 100% şi pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător”, a comentat regizorul Bogdan Mirică, despre performanta actorului.

În filmul Câini, Gheorghe Visu revine pe marele ecran cu un rol impresionant. Publicația franceză Télérama îl compară cu starurile western-ului american de altădată și dă exemplul lui Walter Huston în The Treasure of the Sierra Madre.

 

sursa : wowbiz.ro

Comments

comments

"Este a ta? Felicitari!" Cum reactioneaza libanezii cand vad pe strada o fetita de 12 ani maritata cu un barbat de 60 de ani
Cât s-a îngrășat Bianca Drăgușanu în opt luni de sarcină. Adevărul despre silueta ei!
Loading...

Comments are closed.