Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

marketing

Marketingul pe intelesul tuturor

Se duce Maria la preot
Ce ne invata filmele americane?
   

Marketingul pe intelesul tuturor

1. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: “Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. – Asta inseamna marketingul direct.

2. Esti la o petrecere impreuna cu prietenii si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se duce la ea, arata spre tine si spune: “Tipul ala este extrem de bine dotat. Culca-te cu el”. – Asta inseamna publicitate.

3. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii iei numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: “Buna. Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine” – Asta inseamna telemarketing.

4. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti aranjezi cravata, te duci spre ea, ii oferi de baut, ii deschizi usa (de la masina), o ajuti sa urce, te oferi sa o duci pana acasa, dupa care spui: “Ca veni vorba. Sunt bine dotat. Nu ai vrea sa te culci cu mine?” – Asta inseamna relatii publice.

5. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Vine spre tine si iti spune: “Stiu ca esti extrem de bine dotat! Am vreo sansa sa te culci cu mine?” – Asta inseamna recunoasterea brandului.

6. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: “Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. Tipa iti da o palma cat de tare poate. – Asta inseamna feedback-ul din partea clientilor.

7. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: “Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. Ea te ia de mana si te duce sa te prezinte sotului sau. – Asta inseamna dezechilibru intre cerere si oferta.

8. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea, dar inainte sa poti spune ceva, vine un alt barbat si ii spune: “Sunt bine dotat. Ai vrea sa te culci cu mine?” iar ea pleaca impreuna cu el. – Asta inseamna competitia pe aceeasi piata.

9. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si inainte sa-i spui: “Sunt bine dotat. Culca-te cu mine” vine sotia ta. – Asta inseamna restrictia de a intra pe piete noi.

10. Esti la o petrecere si nu vezi nici o fata frumoasa. – Asta inseamna lipsa unei piete de desfacere.

marketing

Comments

comments

Loading...
Se duce Maria la preot
Ce ne invata filmele americane?

Comments are closed.