Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Mama avea trei fete fecioare

Maria mai avea puţin să nască
Un soldat american aflat la Paris stătea în faţa unei catedrale
   

Mama avea trei fete fecioare, care s-au casatorit toate intr-un interval scurt de timp. Ingrijorata de cum va fi prima experienta intima a fetelor, le-a cerut sa ii scrie, din luna de miere, pe o carte postala, cum a fost.

Prima fata i-a trimis o ilustrata din Hawaii, la doua zile dupa nunta. Pe verso, un singur cuvant: “Nescafe”. Mama a fost nedumerita, apoi a mers in bucatarie sa caute un borcan de cafea, pe care a citit “bun pana la ultima picatura!”. A rosit, dar a fost bucuroasa pentru fiica ei.

A doua i-a trimis o carte postala de la Roma, la o saptamana de la nunta. Pe spate scria “Rothmans”. Femeia a cautat prin casa un pachet de tigari, pe care scria “Lungi, marime extra”. I-ar s-a simtit rusinata, dar totusi fericita pentru fata ei.

A treia fata a mers in Istanbul pentru luna de miere. N-a avut niciun semn de la ea timp de 30 de zile. Dupa o luna, a venit si cartea postala de la ea, pe care scria, cu litere tremurande, “Tarom”.

Curioasa, a cautat prin casa plicul in care primise fata ei biletele de avion. Pe spate scria: “Tarom – de zece ori pe zi, sapte zile pe saptamana, in ambele directii”.

Imediat, femeia a lesinat.

Maria mai avea puţin să nască
Un soldat american aflat la Paris stătea în faţa unei catedrale

Comments are closed.

loading...