Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

colaj-magda

MAGDA CIUMAC a răbufnit! “Ce vă doare pe voi cum…”

Un băieţel din clasa ei i-a cerut prietenia. Răspunsul fetiţei e genial
Dana Rogoz, scandal pe Facebook. Toate mamicile au pus-o la zid
   

După ce toată lumea i-a criticat pozele sexy, în costum de baie, MAGDA CIUMAC a răbufnit! “Ce vă doare pe voi cum…”

Bruneta a fost soţia luptătorului Tolea Ciumac, însă lucrurile nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit între cei doi şi s-au despărţit, fiecare refăcându-şi viaţa alături de o altă persoană.

Pentru că a reuşit să treacă cu brio de toate problemele din viaţa personală, dar şi peste cele de sănătate din ultima vreme, Magda Ciumac a dorit să-şi bucure fanii cu o serie de fotografii sexy, în care apare în costum de baie, în timpul concediului petrecut pe litoral, alături de fiul ei. Cu toate acestea însă, o mulţime de persoane au criticat apariţia brunetei, din cauza kilogramelor în plus ce s-au depus pe trupul Magdei. Pentru că nu a mai putut suporta valul de comentarii, fosta soţie a lui Tolea Ciumac a răbufnit.

colaj-magda

“Nu postez numai bune ori frumoase cum fac unele găini! Din contră; cele bune… e ceva timp de când nu le-am postat! Pentru mine sunt mizilicuri. Am ce vreau, mănânc ce vreau şi nu trebuie să arăt la 32 de ani ca un bărzoi schilod şi pricăjit pentru a fi iubită şi a fi fericită! Vă pierdeţi timpul şi spaţiul cu aiureli! Ce vă doare pe voi cum pozez eu şi unde sunt? Fiecare cum poate! Nu ţin dietă, nu fac foamea, nu mă f**e grija ce fac alţii. Deci? Trăiesc! Nu mă chinui! Dacă voi vedeţi celulită o fi. Eu o port. E a mea! Mă iubesc aşa cum sunt şi trăiesc frumos! Dacă voi umblaţi cu lupa după fundul meu ce să zic? Vă salut din mers! Pare că sunt urmărită, iubită şi interesantă, nu? Din moment ce vă f**e grija, nu???? Bye!, a scris Magda Ciumac pe contul ei de Facebook.

Sursa : http://www.cancan.ro

Comments

comments

Loading...
Un băieţel din clasa ei i-a cerut prietenia. Răspunsul fetiţei e genial
Dana Rogoz, scandal pe Facebook. Toate mamicile au pus-o la zid

Comments are closed.