Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

La faţă – PĂPUŞĂ, la picioare – MĂTUŞĂ! O DIVĂ a vrut să se laude cu pantofii, dar picioarele chinuite i-au şocat pe prieteni

Ce șanse ai să te căsătorești în 2017, în funcție de zodie
Ce trucuri folosesc magazinele pentru a ne face să cumpărăm mai mult
   

Face eforturi supreme pentru a arăta ca la 20 de ani, însă cu picioarele nu-i iese manevra! O divă autohtonă a vrut să-şi etaleze pantofii de mii de euro, însă toţi prietenii au fost oripilaţi de aspectul picioarelor ei.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care nu au făcut rabat de la îndemânarea medicului estetician pentru a se menţine veşnic tânără. Cu toate astea, picioarele o cam dau de gol!

De curând, Diva de la Monaco a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care a vrut să se laude cu pantofii ei de mii de euro, însă ochii tuturor au fost la picioarele chinuite, umflate şi zbârcite.

Prietenii virtuali ai Răduleascăi nu au putut să nu remarce picioarele îmbătrânite ale Divei: “Ce picioare urâte” / “Ciudate picioare”.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună din 2014, fosta prezentatoare TV cuplându-se cu el imediat după ce s-a despărţit de Dani Oţil. Aceasta este mama unui băiat, pe nume Ayan, pe care îl are dintr-o căsătorie anterioară.

 

sursa : spynews.ro

Comments

comments

Loading...
Ce șanse ai să te căsătorești în 2017, în funcție de zodie
Ce trucuri folosesc magazinele pentru a ne face să cumpărăm mai mult

Comments are closed.