Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Kate Middleton și prințul William au cunoscut-o pe noua iubită a lui Harry. Ce spune cumnata roșcovanului

SOCANT: Si-a scos virginitatea la vanzare, pentru 30.000 de euro, intr-un autobuz plin cu navetisti! Multi au considerat-o femeie usoara, insa cand au aflat ce vrea sa faca cu banii, le-au dat lacrimile
Bărbatul leu în dragoste și relații
   

Actrița americană Meghan Markle (35 de ani) stat doar câteva zile în casa iubitului ei, prințul Harry (32 de ani), la palatul Kensington, unde a fost prezentată membrilor  familiei regale britanice, pe care se pare că deja i-a cucerit.

Kate Middleton și prinţul William și-au petrecut weekendul trecut în compania lui Harry şi a lui Meghan, prilej cu care au reuşit să o cunoască pe noua tânără din viaţa prinţului şi să-şi formeze o părere despre ea.

O sursă apropiată a Familiei Regale a mărturisit că Kate, cumnata prinţului,  este foarte bucuroasă de povestea de dragoste dintre cei doi tineri şi de faptul că Harry a găsit o fată care pare foarte serioasă şi dornică de o relaţie de lungă durată.

Mai mult,  Middleton, cumnata prinţului, şi-a exprimat părerea despre Meghan Markle şi relaţia dintre ea și Harry, ducesa declarându-se fermecată de actriță, considerând că roșcovanul familiei britanice nu ar fi putut să facă o alegere mai bună.

Potrivit revistei Woman’s Day, Kate a precizat că „este mai mult de încântată de faptul că Harry și-a găsit în sfârșit o iubită, care pare că își dorește o relație de lungă durată”. Ea a mai spus că va face tot ce ţine de ea pentru a o susţine pe Meghan în câştigarea încrederii celorlalţi membri ai familiei,

Meghan și-a dorit de mică să devină prințesă, iar recent a declarat că ar renunța la orice, chiar și la cariera ei, pentur un viitor alături de prințul Harry.

 

Meghan (35 de ani)  este născută în Los Angeles, SUA, însă în prezent locuiește în Toronto, unde se filmează celebrul serial. Ea și Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilități.

sursa : libertatea.ro

SOCANT: Si-a scos virginitatea la vanzare, pentru 30.000 de euro, intr-un autobuz plin cu navetisti! Multi au considerat-o femeie usoara, insa cand au aflat ce vrea sa faca cu banii, le-au dat lacrimile
Bărbatul leu în dragoste și relații

Comments are closed.

loading...