Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Israela, chinuită de boală. Tocmai a făcut ANUNŢUL

I s-a stricat canapeaua și a cerut banii înapoi. Răspunsul celor de la magazin întrece imaginația
De ce latră câinii după ţigani! NU E BANC! Adevărul pur adevar
   

Israela Arteni Vodovoz a făcut public un mesaj în care mărturiseşte că de câteva săptămâni e chinuită de o boală, care i-a creat probleme cu respiraţia. Totodată, ea a făcut dezvăluiri şi despre ce are de gând să facă în viitorul apropiat.

Israela a contractat o viroză urâtă de care nu a scăpat încă, dar e decisă să meargă mai departe în lupta ei împotriva violenţei.

încă nu sunt recuperată după viroza care mi-a termitat respiraţia. (…) mă duc ca să-mi pot continua campania împotriva violenţei. Sper că o să pot spune că numărul membrilor a crescut substanţial ca şi numărul semnăturilor pe petiţie. (…)”, a scris Israela Arteni Vodovoz pe pagina sa de Facebook.

Israela a creat o pagină de Facebook care se numeşte “Drepturile femeii abuzate cu Israela”, unde femeile care au suferit experienţe violente alături de parteneri pot să-i scrie.

În urmă cu două luni, soţul Israelei care a fost violent cu aceasta a făcut public primul mesaj după un lung timp de tăcere.

“Dragii mei, doar ce am ajuns de câteva zile în Olanda și am început ce vreau să duc la bun sfârșit, și știu cu siguranță că veți fi în număr mare alături de mine, chiar dacă v-am dezămagit din mai multe motive. Unul ar fi: Omul din beție se trezește, din prostie e mai greu, sau deloc. Tot respectul și simpatia mea pentru voi, dragi români.”, a scris Liviu Arteni pe o reţea de socializare.

sursa : romaniatv.net

Comments

comments

Loading...
I s-a stricat canapeaua și a cerut banii înapoi. Răspunsul celor de la magazin întrece imaginația
De ce latră câinii după ţigani! NU E BANC! Adevărul pur adevar

Comments are closed.