Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Își injecta mușchii cu ulei să arate ca Hulk, un viciu care îi punea în pericol viața. A renunțat însă la obsesie de dragul familiei

Cum arată azi fetiţa care aştepta toată România la ziua ei. Izabela s-a făcut domnişorică!
Reactia INCREDIBILA a lui Vladimir Putin dupa ce ISIS a avertizat Rusia: „Jur ca daca bombardeaza Rusia… „
   

Romario Dos Santos Alves, un culturist extremist din Brazilia, în vârstă de 26 de ani, și-a riscat viața și a fost la un pas de a-i fi amputate brațele după ce timp de nouă luni și-a injectat o substanță în mușchi, compusă din ulei și alcool, de care devenise dependent, în dorința de a arăta ca Hulk.

Însă, acesta a decis să renunțe la dependența care îl ucidea lent, după ce nevasta lui, Marisangela Marinho, a aflat că e însărcinată și l-a amenințat că îl părăsește dacă nu renunță la această obsesie ce îi pune viața în pericol.

Brazilianul povesteşte că muşchii săi giganţi ajunseseră să îngrozească copiii din oraşul său natal Caldas Novas care strigau mereu în urma lui “bestie” sau “monstrule”. În plus, medicii i-au spus că din cauza “pietrificării” musculaturii, s-ar putea ajunge chiar la amputarea braţelor.

“Partea proastă e că această substanţă creează dependenţă. O dată ce ai recurs la ea, nu te vei mai putea opri. Vreau că oamenii să realizeze pericolul. Puteam să mor dintr-o prostie, puteam să mor doar pentru că îmi doream muşchi mai mari. Pur şi simplu nu merită”, declară Romario Dos Santos, care ajunsese să se injecteze folosind ace pentru tauri, pentru că cele normale nu-i mai pătrundeau în brațe.

„Când am aflat că soția mea e însărcinată cu primul nostru copil , a fost momentul în care m-am decis să mă opresc. Îmi afecta mintea, eram prea obsedat. Am suferit de depresia patru luni”, a spus acesta. Romario spune însă că este extrem de fericit acum că a ales familia, în locul obsesiei lui de a devenit ca personajul de benzi desenate, Hulk. „Căsnicia mea și soția mea sunt mai importante decât vanitatea. Îmi iubesc viața de familie cu soția și cu fiul meu. Îi multumesc lui Dumnezeu că i-a adus în viața mea și m-au făcut să-mi dau seama că viața nu este doar despre mușchi”, a spus bărbatul.

 

sursa : libertatea.ro

Comments

comments

Cum arată azi fetiţa care aştepta toată România la ziua ei. Izabela s-a făcut domnişorică!
Reactia INCREDIBILA a lui Vladimir Putin dupa ce ISIS a avertizat Rusia: „Jur ca daca bombardeaza Rusia… „
Loading...

Comments are closed.