Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Inevitabilul s-a produs! Cum a reacționat Maria Constantin când a dat nas în nas cu Gabriela Cristea

Viitoarea mireasă a fost la un pas de infarct. Cum şi-a cerut un tânăr din Braşov iubita în căsătorie | VIDEO
Il mai tii minte pe “Micul Hercule”? Cum arata acum si ce drama traieste
   

Încurcate sunt căile showbiz-ului, mai ales după ce un mariaj se destramă, iar foștii parteneri ajung să își refacă viața cu persoane tot din showbiz. Este cazul Gabrielei Crstea și al lui Marcel Toader, care și-au găsit liniștea alături de artiști: ea alături de Tavi Clonda, iar el alături de Maria Constantin.

Fosta și actuala parteneră de viață a afaceristului au dat nas în nas pe nepusă masă la o petrecere dată de Diana Bișinicu și soțul ei în cinstea fiicei lor, Riana. Gabriela și Marcel au fost nași atât de cununie, cât și ulterior la botezul fetiței.

Chiar dacă destinul le-a jucat feste și au fost nevoiți să divorțeze, cei doi s-au străduit, pe cât posibil, să își îndeplinească atribuțiile de părinți spirituali. Întâlnirea dintre Maria Constantin și Gabriela Cristea a avut loc în urmă cu doi ani, la petrecerea de rupere a turtei a Rianei.

Potrivit martorilor oculari, vedeta Kanal D și-ar fi ignorat fostul partener de viață, care se afla în compania soției. Se pare că Gabriela Cristea nu s-a preocupat să îl salute, făcând abstracție și de prezența Mariei, pe care de altfel o vedea pentru prima dată față în față. Comportamentul brunetei nu a deranjat-o pe blondă, care s-a distrat pe cinste la chef. Potrivit prietenelor cântăreței, Maria nu are nimic de împărțit cu Gabriela, mai ales că nu a făcut și nici nu face parte din viața ei.

“Nu își dorește să o cunoască, atunci a văzut-o prima dată. Dacă ar fi salutat-o, i-ar fi răspuns”, ne-au povestit acestea.

sursa : libertatea.ro

Comments

comments

Loading...
Viitoarea mireasă a fost la un pas de infarct. Cum şi-a cerut un tânăr din Braşov iubita în căsătorie | VIDEO
Il mai tii minte pe “Micul Hercule”? Cum arata acum si ce drama traieste

Comments are closed.