Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Iată de ce ne plac Berbecii!

Iată de ce ne plac Berbecii !

Descoperă femeia din zodiac adorată de toţi!
Cei mai rai barbati dupa zodie
   

Adevăruri despre ce înseamnă să iubești un Berbec.

Iată de ce ne plac Berbecii!
O relație cu un Berbec nu este deloc plictisitoare!
Berbecul va fi mereu gata pentru orice. Cu el, o relație romantică nu va fi niciodată previzibilă.

Berbecul are nevoie să-și hrănească ego-ul
Ok, știm că Berbecul are un ego destul de mare. Are nevoie să audă că face bine ceea ce face, că se descurcă, că i se mulțumește. Cel mai bine ar fi să echilibrezi situația și să nu-i acorzi chiar toată atenția pe care și-o dorește.

Nu are stare!
Un Berbec adevărat este extrem de activ, așa că dacă te gândești să faci binging într-un weekend cu el, ia-ți gândul. După câteva ore o să se plictisească și o să vrea să iasă afară, la aer.

Cu el trebuie să fii gata mereu pentru o aventură!
Dacă ai citit mai sus deja, ai aflat că Berbecul iubește să petreacă timp în aer liber, să experimenteze viața din plin, așa că dacă vrei să ții pasul cu el, trebuie să fii gata oricând pentru o aventură spontană. Nu vei regreta (mai ales că îl vei face extrem de fericit).

Dacă te iubește, va face orice pentru tine!
Te-a ales și l-ai ales? Fii gata ca Berbecul să lupte pentru o relație de lungă durată. E genul de bărbat de cursă lungă.

Berbecul e cel mai loial bărbat!
Din cauza pasiunii, Berbecul are tendința să fie extrem de protector cu persoana iubită, dedicându-și 100 % timpul și loialitatea.

Muncește mult!
Din cauza loialității, bărbatul din zodia Berbecului devine ușor workaholic. Muncește mult și caută să fie lăudat și apreciat. Dacă reușești să treci peste orele lui petrecute în plus la locul de muncă, ar trebui să te bucuri de atenția lui totală după programul de muncă.

Sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Descoperă femeia din zodiac adorată de toţi!
Cei mai rai barbati dupa zodie

Comments are closed.