Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Gravidă în 6 luni, Antonia va face ultima cezariană: ”Nu îmi mai permite corpul”

Andreea Tonciu a intrat pe ultima suta de metri cu pregătirile de nuntă
Ce fac femeile deştepte ca să nu fie înşelat
   

Antonia este la a treia sarcină și intr în ultimul trimestru. Însărcinată în 6 luni, cântăreața a fost sfătuită de medici să apeleze a cezariană pentru ultima dată.

„Am căţei, am copii, am o relaţie frumoasă, viaţa mea nu e perfectă, dar încerc să păstrez un echilibru şi am un om lângă mine care mă ajută foarte mult. Mă simt foarte bine acum. M-am simţit rău la început, dar încep să mă simt din ce în ce mai bine. Nu am avut complicaţii, sunt foarte OK, sunt sănătoasă, doar că starea mea a fost aşa şi aşa, ştii cum se zice că fiecare sarcină diferă. Am fost foarte fericită, ne-am dorit foarte mult să mai facem un copil, eu aş mai fi făcut încă unul, dar nu mai am voie. E a treia cezariană şi nu îmi mai permite corpul, dar suntem foarte fericiţi că s-a întamplat aşa cum am planificat. Avem şi fetiţă şi băieţel, este totul foarte frumos”, a declarat Antonia la Antena Stars

Antonia este însărcinată în aproximativ 12 săptămâni și i-a dat marea veste lui Alex Velea exact de ziua de naștere a acestuia! Vedeta și-a șocat admiratorii chiar pe contul ei de socializare, după ce a postat o imagine cu micuțul Dominic, îmbrăcat într-un body cu un mesaj special: ”Baby brother soon”.  Ei bine, cel de-al doilea bebeluș al cuplului se va naște la începutul lunii ianuarie, anul viitor, și va fi în aceeași zodie, Capricorn, ca și băiețelul celor doi, care a văzut lumina zilei pe 27 decembrie.

sursa : libertatea.ro

Comments

comments

Loading...
Andreea Tonciu a intrat pe ultima suta de metri cu pregătirile de nuntă
Ce fac femeile deştepte ca să nu fie înşelat

Comments are closed.