Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

14224828_682254041929588_7173199567812500740_n

Este apa sfintita „sanatoasa” ?

Fata s-a imbatat rau la propriul majorat, asa ca parintii au decis sa-i faca o surpriza ! Un tort pe masura !
Un bărbat bogat se purta urât cu asistentele din spital. Nu se aștepta la asemenea reacție
   

Cât de sănătoasă este, de fapt, “apa sfinţită” ?

Cercetatorii din cadrul Institutului de Igiena si Imunologie Aplicata din cadrul Universitatii din Viena au analizat mai multe mostre de apa sfintita. Descoperirea a fost una uimitoare pentru toata lumea, pentru ca doar un mililitru de astfel de apa poate contine pana la 62 de milioane de bacterii.

s604x0_s604x0_agheazma-604x330

Testele au mai aratat ca in proportie de 86% dintre toate esantioanele analizate contineau urme de fecale, precum si bacterii periculoase precum E. coli, enterococi sau chiar Campylobacter. Aceste bacterii au un efect daunator asupra organismului si pot produce crampe abdominale, diaree si febra.

14224828_682254041929588_7173199567812500740_n

O alta problema este intalnita in cazul apei sfintite. Ea contine si nitrati in cantitati foarte mari, care odata introdusi in organism pot provoca afectiuni grave si chiar moartea.

Trebuie sa informam populatia cu privire la riscurile la care se supun daca va continua sa consume apa sfintita. Aceasta este o problema care a fost ignorata pana acum, mai ales in conditiile in care oamenii au sistemul imunitar din ce in ce mai slab.”, a declarat Dr. Alexander Kirschner, unul dintre cercetatori.

dar …

cum explicati ca apa sfintita nu se strica “prea repede”?

Secretul stă, însă, spun oamenii de ştiinţă, în faptul că apa respectivă intră în contact cu argint, prin scufundarea crucii, şi cu busuiocul, ambele având proprietăţi antimicrobiene.
1.Se folosesc cruci de argint care se scufunda in apa ( ionii de argint impiedica inmultirea bacteriilor, asta scrie pe orice aparat de purificare a apei).Argintul, introdus chiar pentru scurtă vreme în apă, omoară bacteriile de putrefacţie şi algele microscopice care se află în ea sau creează un mediu în care acestea nu se pot dezvolta.

2. Daca e in perioada cand exista ramuri de salcie sigur ca se pot folosi si ele.Busuiocul este şi el cunoscut ca fiind o plantă cu proprietăţi antiseptice, iar cele două, în combinaţie, fac ca apa sfinţită să se conserve mult mai bine

3.O pastrezi  intr-un recipient de sticla – densitatea sticlei si faptul ca reactioneaza mai greu in contact cu apa a permis sa se “pastreze” un timp mai indelungat. Apa intra in reactie chimica cu orice  element chimic, insa cu unele reactia este mai indelungata.

Comments

comments

Loading...
Fata s-a imbatat rau la propriul majorat, asa ca parintii au decis sa-i faca o surpriza ! Un tort pe masura !
Un bărbat bogat se purta urât cu asistentele din spital. Nu se aștepta la asemenea reacție

Comments are closed.