Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Dana Săvuică a găsit alternativa operației care garantează pierderea în greutate! Cum își micșorează stomacul fără să-l taie

Mai este Reghe ”soarele” ei? Ce spune Prodanca despre divorț
O dirigintă le-a scris o scrisoare elevilor ei de clasa a opta ce i-a făcut să plângă
   

Divorțul a determint-o pe Dana Săvuică să își concentreze atenția asupra ei, dorindu-și să ajungă în cea mai bună formă fizică. Pe lângă sport și alimentație sănătoasă, blonda a început, în paralel, o terapie cu efecte benefice pentru organism, după cum susține.

Fost manechin, Dana Săvuică arată bine, dar lucrează intens pentru a-și îmbunătăți imaginea. Încă face furori în rândul sexului tare, așa că este un motiv în plus să se preocupe să arate din ce în ce mai bine, mai ales că viața ei sentimentală nu pare aranjată. “Viața mea este așa cum îmi doresc eu să fie și nu este neapărat nevoie să fiu legată amoros de cineva ca să mă simt bine. Eu acum sunt într-o redescoperire a eu-lui și îmi las sufletul în libertate absolută ca să pot să știu ce își dorește cel mai mult în viitor”, ne-a mărturisit ea.

Blonda și-a dezvoltat un ritual matinal, care pare să aibă efectul scontat. Reușeșete să consume porții mici de mâncare și să își micșoreze în timp dimensiunile stomacului, fără să facă eforturi ieșite din comun.

De curând am început o mică terapie cu ulei de nucă de cocos – 3 linguri de ulei – de dimineață cu o jumătate de lămâie stoarsă, se omogenizează, se face așa ca un fel de cremă și se bea shot dimineața. Are proprietăți foarte bune pentru corp, să îl țină sănătos, dar în același timp strânge stomacul și practic nu mai ai senzația de foame”, a declarat, pentru Libertatea, Dana Săvuică.

Sport în aer liber

Pe lângă disciplină alimentară, blonda acordă importanță și sportului. Preferă să facă mișcare în aer liber. “Pot să spun că mănânc puțin și des, fac destul de multă mișcare, tocmai mi-am luat o bicicletă Pegas, merg cu ea prin Herăstrău, mă plimb cu câinele foarte mult, cel puțin 4 km pe zi, merg la înot la piscină”, ne-a dezvăluit ea modul în care arde caloriile.
În această vară, Dana a bifat o escapadă în insula Creta, unde a etalat vreo 12 costume de baie, câte unul pentru fiecare zi, stârnind valuri de admirație în rândul grecilor. “Erau bineînțeles destul de curtenitori la adresa mea”, a recunoscut ea. Apoi a îmbinat utilul cu plăcutul la Moscova, iar escapada va continua pe litoralul românesc, unde fostul manechin va susține binecunoscutele conferințele de lifestyle, extinzânu-și astfel proiectul la nivel național.

 

sursA:  libertatea.ro

Comments

comments

Loading...
Mai este Reghe ”soarele” ei? Ce spune Prodanca despre divorț
O dirigintă le-a scris o scrisoare elevilor ei de clasa a opta ce i-a făcut să plângă

Comments are closed.