Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Dana Rogoz, scandal pe Facebook. Toate mamicile au pus-o la zid

MAGDA CIUMAC a răbufnit! "Ce vă doare pe voi cum..."
Acuzata ca isi rasfata copilul, o mamica a dat un raspuns emotionant
   

Dana Rogoz isi tine mereu fanii la curent cu tot ceea ce face. In ultima perioada, vedeta a postat pe blogul sau diverse ipostaze despre postura de mamica.

Dana-Rogoz-532x330

Intr-un post recent, actrita a marturisit ca l-a alaptat pe fiul sau pana la un an si cateva luni, scrie ele.ro. De aici insa a pornit un adevarat scandal, deoarece toate mamicile i-au sarit in cap vedetei.

Fire discreta in general, de aceasta data Dana Rogoz nu s-a putut abtine si le-a replicat.

Înţeleg că unele mame, în loc să aprecieze faptul că încurajez alăptarea, sunt mai tare dezamăgite de faptul că nu am făcut-o şi după 1 an şi 3 luni. Sunt multe cauze într-adevăr care pot interveni. Nu îmi spuneţi mie asta, care am trecut pe perioada alăptării prin moartea tatălui. Sa vedeţi atunci cum influenţează asta alăptarea! Inşiraţi o serie de argumente rigide, fără să luaţi în calcul că mama şi copilul sunt UNICI! Si povestea/relaţia dintrei ei (implicit şi cea a alăptării) e unică şi ea. Am spus-o şi o repet: înverşunarea cu care transmiteţi mesajele pro-alaptare pot avea de multe ori exact efectul opus! Puneţi presiune pe alte mame, care consideră că nu vor atinge niciodată „perfecţiunea alaptării”, asa cum este ea descrisă de voi la 1 lună, 1 an sau 3 ani. Relaxaţi-vă şi înţelegeţi ca nu sunteţi atotştiutoare. Şi cred că ajut mai multe mame vorbind din experienţa personală, decât ca o „persoană publică model” care dă cu copy/paste din „manualele alăptării”, a scris ea.

Sursa : http://www.ele.ro

Comments

comments

MAGDA CIUMAC a răbufnit! "Ce vă doare pe voi cum..."
Acuzata ca isi rasfata copilul, o mamica a dat un raspuns emotionant
Loading...

Comments are closed.