Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cum și-a făcut o blondă apariția în aeroport! Toată lumea a rămas cu gura căscată !

Ce spun angajaţii despre celebrităţi
La mare, Dorian Popa şi Ruby
   

O femeie a reușit să atragă toate privirile când și-a făcut apariția în chiloți pe aeroportul din California și încerca să-și facă check-in-ul la un zbor al companiei aeriene „Virgin America” spre Barcelona.

Blonda, a cărei identitate nu a fost făcută publică, se pare că a considerat că nu mai e nevoie să-și pună și pantaloni pe ea, crezând că probabil nu va deranja pe nimeni dacă își va arăta fundul prin aeroport.

blonda

Aceasta a fost fotografiată de martori în timp ce așteaptă în fața ghișeului companiei pentru a i se face check-in-ul, într-o pereche de chiloți negri și o bluză crem și nu părea deloc stânjenită de situație, deși oamenii se uitau la ea cu gura căscată.

Imaginea postată de un pasager pe rețeaua Reddit s-a viralizat imediat și a stârnit numeroase comentarii haioase, unii internauți întrebând chiar dacă celor de la Virgin America li s-a defectat iar aerul condiționat.

Contactați telefonic în legătură cu această imagine, reprezentanții companiei aeriene au răspuns: „Suntem singura companie aeriană cu sediul în California – și suntem cunoscuți pentru că facem lucrurile diferit, precum și că suntem noi înșine mai îndrăzneți, așa că sunt bineveniți toți călătorii”.

Sursa : http://www.libertatea.ro

Comments

comments

Ce spun angajaţii despre celebrităţi
La mare, Dorian Popa şi Ruby
Loading...

Comments are closed.