Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cum arată cea mai slabă femeie din lume. Poze

Care va fi titulatura lui Bill Clinton dacă Hillary Clinton devine președinte
Ce zodii au noroc la bani în 2016
   

După ce un răuvoitor a numit-o “cea mai urâtă femeie din lume”, Lizzie Velasquez a început să ţină discursuri motivaţionale în care vorbeşte despre frumuseţe adevărată şi despre felul cum se comportă oamenii cu semenii lor.
Născută cu o boală foarte rară, Lizzie Velasquez, a devenit faimoasă atunci când pe Youtube a apărut un clip video cu ea, filmat pe ascuns şi având titlul “cea mai urâtă femeie din lume”. Obişnuită să fie luată peste picior de colegii de şcoală, fata nu s-a descurajat şi a decis să-şi expună chipul pe acelaşi site, explicând oamenilor de ce arată aşa şi ce înseamnă boala ei.

Lizzie s-a născut cu sindrom progeroid neonatal, caracterizat prin îmbătrânire prematură şi lipsa grăsimii corporale. Din cauză că are un procent de grăsime aproape de zero, tânăra are un aspect neobişnuit, care o face uşor de observat oriunde ar merge. Deşi a fost mereu luată peste picior şi arătată cu degetul, Lizzie vrea să le demonstreze oamenilor că este o fată normală, puternică şi inteligentă.
Ea a publicat o carte în care îşi spune povestea, iar acum se pregăteşte să plece într-un turneu în cadrul căruia va ţine discursuri şi îi va încuraja pe tinerii care sunt “altfel” şi care nu sunt acceptaţi de cei din jur.
În încercarea ei de a le explica oamenilor ce este sindromul progeroid neonatal, Lizzie Velasquez a dat publicităţii o serie de poze făcute pe tot parcursul vieţii ei.

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
Care va fi titulatura lui Bill Clinton dacă Hillary Clinton devine președinte
Ce zodii au noroc la bani în 2016

Comments are closed.