Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Credeai că a terminat-o cu SELFIE-URILE? Uite cum se POZEAZĂ Mihai Trăistariu în vestiar!

Bianca Drăgușanu, prima imagine din maternitate. „Mulțumesc bunului Dumnezeu”
TOP 3 cupluri de zodii care vor ramane impreuna pana la moarte
   

Are una dintre cele mai bune voci masculine din România, dar se pare că acest lucru nu este de ajuns pentru el. Mihai Trăistariu vrea să dea lovitura și la capitolul imagine, motiv pentru care se pozează în tot felul de ipostaze pentru a le arăta apoi fanilor cât de sexy este. 

Zile bune, Mihai Trăistariu și-a umplut pagina de facebook cu tot felul de selfie-uri sau imagini, în care apărea doar în boxeri.

Renunțase la astfel de postări, dar de la o vreme, artistul a revenit în forță cu fotografii și mai provocatoare! Imaginile sunt realizate în vestiar, acolo unde Mihai nu se sfiește să pozeze lipsit de inhibiții.

Acesta își arată mândru posteriorul lui, iar explicația lui este una simplă: “Când ești sexy nu tre să mai cauți părerile celor din jur! Ești SEXY și basta!”.

Prin intermediul unei postări pe facebook, Trăistariu a spus care este motivul pentru care obișnuiește să publice astfel de imagini.

“Am câștigat până acum titlul de”Cea mai bună voce masculină din România”de 3 ori. Nu știu dac-o să obțin vreodată titlul de”Cel mai sexy cântăreț din România“, dar sunt convins că rezultatele obținute la sală o să se cunoască la un moment dat și o să fiu remarcat și pentru asta !

Deocamdată am învățat demult că numai cei ambițioși și care rezistă eroic sunt ÎNVINGĂTORI! Așa că merg înainte pe drumul meu, indiferent de critici”

Ultimele postări ale lui Mihai Trăistariu nu i-au lăsat indiferenți nici pe matinalii de la Antena 1:”E ceva ciudățel. De ce să ai ditamai vocea și să faci chestiile astea?!”. Poți urmări, mai sus, comentariile lor!

 

sursa : tvhappy.ro

Comments

comments

Bianca Drăgușanu, prima imagine din maternitate. „Mulțumesc bunului Dumnezeu”
TOP 3 cupluri de zodii care vor ramane impreuna pana la moarte
Loading...

Comments are closed.