Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cinci motive pentru care ar trebui să ai un prieten Scorpion

NADIR e în culmea fericirii! Artistul a devenit tătic
Povestea emoționantă a unei tinere care a îmbrăcat pentru prima oară costumul de baie la 21 de ani
   

Dacă nu ai un prieten Scorpion, înseamnă că nu ai experimentat adevăratul sens al prieteniei până acum. Distractiv, loial și carismatic, acest nativ știe cum să îți anime viața și nu te va lăsa niciodată la greu. Descoperă cinci motive pentru care ar trebui să te împrietenești cu un Scorpion:

 

Este direct

Un prieten Scorpion este brutal de sincer. Poate părea dur, dar tot ce își dorește este ca ție să îți fie bine. Nu doar că o să îți spună că arăți cu cinci kilograme în plus, dar va face tot posibil să te scoată din acea rochie care nu ți se potrivește, deși tu o adori.

Nimeni nu îl întrece la capitolul loialitate

Dacă vrei să afli definiția cuvântului „loialitate”, împrietenește-te cu un Scorpion. Este genul acela de prieten care nu te lasă niciodată la greu, te susține necondiționat și îți oferă cele mai bune sfaturi.

Știe să păstreze un secret

Dacă ai un prieten născut în zodia Scorpion, poți să ai încredere deplină în el. Este una dintre cele mai de încredere persoane și orice veți discuta va rămâne între voi.

Este un foarte bun observator

Un prieten Scorpion poate descifra, fără probleme, ce este în mintea și în sufletul tău, înainte ca tu să îi spui. Înțelege și vede ceea ce alții nu pricep, face conexiuni incredibile care scot la iveală adevăruri bine ascunse.

Este grijuliu

Un Scorpion ar „bate” toate străzile orașului, doar ca să găsească cadoul potrivit pentru cineva drag. Se poate spune că, dacă vei cuceri simpatia unui Scorpion, acesta te poate scoate și din foc. La propriu!

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Loading...
NADIR e în culmea fericirii! Artistul a devenit tătic
Povestea emoționantă a unei tinere care a îmbrăcat pentru prima oară costumul de baie la 21 de ani

Comments are closed.