Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Gesturi feminine  care îi înnebunesc pe bărbaţi

Cinci gesturi feminine care îi înnebunesc pe bărbaţi. Se pot îndrăgosti iremediabil

Care este greutatea ideală în funcție de vârstă
Simona Halep va juca în două finale la turneul de la Montreal
   

GESTURI FEMININE CARE ÎI ÎNNEBUNESC PE BĂRBAŢI

Sunt gesturi feminine care îi înnebunesc pe bărbaţi. Nu trebuie să fii proaspăt ieşită de la coafor sau să porţi cele mai trendy ţinute pentru a cuceri un bărbat. Sunt câteva gesturi feminine care îi pun mereu în dificultate pe bărbaţi. Nu este vorba de comportamente licenţioase sau unele mult prea sugestive precum muşcatul buzelor sau dansul lasciv. Este vorba de mici gesturi, unele făcute inconştient, care îi pot face pe bărbaţi să se îndrăgostească iremediabil.

Unul dintre aceste gesturi, este pentru multe femei deja un tic comportamental. Este vorba de datul mâinii prin păr. Un gest aparent banal dar care în ochii bărbaţilor înseamnă mult mai mult. Femeile care se joacă cu părul inspiră graţie şi eleganţă. Din punct de vedere psihologic, atunci când te afli într-o conversaţie cu o persoană iar aceasta se joacă cu părul îţi transmite că are nevoie de afecţiune şi protecţie. După cum se ştie, bărbaţii vor să îşi demonstreze latura protectoare. Astfel nu vor rata ocazia de a veni în sprijinul unei femei, aparent neajutorată.

La fel de uşor îţi va fi să îl seduci dacă zâmbetele tale vor fi însoţite şi de o uşoară înclinare a capului. E un gest pe care multe femei îl fac, fără ca să îi acorde o importanţă aparte. Totuşi, bărbaţilor le place această mişcare deoarece inspiră senzualitate. Este vorba de un amestec de flirt, inocenţă şi ghiduşie în acestă combinaţie de gesturi. Înclinarea capului semnifică şi chmarea către cunoaştere, către jovialitate.

Gesturi feminine  care îi înnebunesc pe bărbaţi

 

Mai multe despre gesturile care îi înnebunesc pe bărbaţi poţi citi pe teotrandafir.com

Comments

comments

Loading...
Care este greutatea ideală în funcție de vârstă
Simona Halep va juca în două finale la turneul de la Montreal

Comments are closed.