Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cheeky Gabriela, umilită în Ungaria! ”Au lăsat-o în drum ca pe un bagaj. A făcut noapte albă”

Reactia INCREDIBILA a lui Vladimir Putin dupa ce ISIS a avertizat Rusia: „Jur ca daca bombardeaza Rusia… „
DE CINE SĂ TE FEREȘTI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
   

Gabriela Irimia, membra trupei Cheeky Girls care a făcut furori în Marea Britanie cu hitul ”Cheeky Song (Touch My Bum)”, vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă, a avut parte de peripeții neplăcute în timp ce încerca să ajungă în România.

Ocupată cu concursul Cheeky Pop, unde caută tinere talente, alături de sora sa, Gabriela a vrut neapărat să ajungă în România, la Oradea, pentru a participa la ziua tatălui ei, care a împlinit vârsta de 60 de ani. Astfel, de la filmări a pornit direct spre România, luând avionul spre Ungaria, în Drebrețin, unde apoi își făcuse rezervare la o firmă de autocar din Oradea să o ducă în orașul dorit.

Însă, aceasta a avut parte de o noapte albă, de coșmar chiar, din cauza neseriozității companiei de transport. Mai exact, mama gemenelor ne-a povestit că deși autocarul trebuia să o ia din fața aeroportului, șoferul se pare că a fost mai grăbit și deși Gabriela avea loc rezervat, nu l-a mai interesat să-și și ia călătorii de la aeroport, ci i-a lăsat acolo, în drum, deși era trecut de miezul nopții. În aceeași situație, fiind și o altă tânără din Marea Britanie, care nici nu vorbea românește.

Margareta Irimia ne-a povestit că a sunat la compania de transport să se întoarcă să o ia pe Gabriela sau să trimită o altă mașină, oferindu-se să plătească bani mai mulți, însă cei de acolo i-au spus că au avut o greșeală de calculator și apoi i-au închis telefonul.

„Le-am și spus că ce greșeală de calculator, că rezervarea s-a făcut la telefon, așa cum a făcut de fiecare dată când a mers cu ei. Mi se pare incredibil că în România, lucrurile mai funcționează în acest mod. O să-mi pun avocatul să le facă plângere la Protecția Consumatorilor. Am sunat la firma am cerut să vorbesc cu proprietarul. M-a sunat cineva, un bărbat foarte nepoliticos. Au lăsat în mijlocul nopții două femei tinere la risc în mijlocul drumului în Debrețin. Șoferul nici măcar nu a intrat în aeroport cu pancarta firmei, fiind văzut că a plecat cu câteva minute mai repede de o altă mașină din Satu Mare. Firma nu a prestat serviciul la care s-a obligat. Lipsa totală de răspundere și nepăsarea din partea firmei, este de neconceput! Gabi nu avea nici macăr un număr de telefon să sune soferul, iar la firmă noaptea nu există ofițer de serviciu, se poate întâmpla orice”, ne-a spus indignată mama gemenelor Cheeky Girls.

Aceasta ne-a povestit că a fost nevoită să-și trezească prietenii noaptea ca să poată să o aducă pe fiica ei la Oradea, pentru că nu avea cu ce să se întoarcă de acolo. „Era să fac infarct, când am auzit. Mi-au lăsat fata în mijlocul drumului și în frig, ca pe un bagaj. A stat acolo trei ore până am reușit să facem rost de o mașină să o ia. Le-am zis celor de la companie că le dau și 10.000 de lire sterline ca dă o ia de acolo, dar degeaba. Gabriela mai avea un pic și plângea de spaimă. N-a dormit toată noaptea”, ne-a mai subliniat aceasta.

Mai mult, Margareta Irimia susține că reprezentanții de la compania de transport o sună acum non-stop pe Gabriela și o terorizează cu telefoane. „Nu știu ce fel de companie este aceasta. Rezervarea se face la telefon, biletul se plătește la șofer cash, în Anglia nu există așa ceva. Monica voia să vină și ea astăzi, însă i-a fost frică să nu pățească la fel și și-a anulat toate rezervările”, a spus mama gemenelor.

Monica şi Gabriela Irimia, care alcătuiesc trupa Cheeky Girls, au ajuns în Marea Britanie în 2002 şi au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune ”Popstars: The Rivals”.

 

sursa : libertatea.ro

Comments

comments

Reactia INCREDIBILA a lui Vladimir Putin dupa ce ISIS a avertizat Rusia: „Jur ca daca bombardeaza Rusia… „
DE CINE SĂ TE FEREȘTI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
Loading...

Comments are closed.