Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Doamnele de fier ale zodiacului

CELE MAI PUTERNICE FEMEI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

ZODIILE CARE SUFERĂ CEL MAI MULT DIN DRAGOSTE
Calități de top ale persoanelor născute în zodia Balanța
   

Unele femei se încumetă să ia viața în piept și să lupte cu greutățile, în timp ce altele sunt fragile, delicate și așteaptă ajutorul de la prințul pe cal alb. Vezi care sunt cele mai puternice femei în funcție de zodie.

Doamnele de fier ale zodiacului

Berbec
Femeia berbec este foarte masculină. Tenace, ambițioasă și cam încăpățânată pentru propriul bine, femeia berbec este genul de om pe care îl chemi să te ajute să muți mobilă, te aștepți să aibă afacerea ei într-un domeniu masculin, sau să crească 3 copiii din 3 slujbe full time.

Gemeni
Femeia gemeni nu este neapărat puternică fizic, dar rezistă la multe schimbări și trece prin viață foarte grațios. Este o dovadă de putere ca o femeie să nu se prăbușească sub greutăți, să facă față oricărei situații și să iasă mereu din încurcături cu fața curată.

Leu
Femeia leu este exact ca o regină a junglei, fioroasă, posesivă cu ceea ce este al ei și foarte teritorială. Profesional, nu ai vrea să i te pui în cale unei leoaice, care nu se va da în lături de la nimic să obțină un post mai bun, iar în viața amoroasă ea are mulți admiratori, gata să-i facă favoruri.

Scorpion
Femeia scorpion este puternică pentru că este intensă. Ea simte totul la intensitate maximă și viața cu ea poate arăta ca un carusel pasional. Ca orice apă lină la suprafață, femeia scorpion are profunzimi nebănuite și forța ei se trage adesea din dragostea pe care o simte în jur.

>>> citeste mai mult 

Comments

comments

Loading...
ZODIILE CARE SUFERĂ CEL MAI MULT DIN DRAGOSTE
Calități de top ale persoanelor născute în zodia Balanța

Comments are closed.