Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

CELE MAI PUTERNICE FEMEI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Consumatia a fost 37 de centi, dar acest chelner a primit bacsis 500 de dolari. Ce mesaj i-a lasat clienta pe nota de plata
A solicitat un alt loc in avion. Stewardesa a făcut ceva neașteptat
   

Unele femei se încumetă să ia viața în piept și să lupte cu greutățile, în timp ce altele sunt fragile, delicate și așteaptă ajutorul de la prințul pe cal alb. Vezi care sunt cele mai puternice femei în funcție de zodie.

Berbec
Femeia berbec este foarte masculină. Tenace, ambițioasă și cam încăpățânată pentru propriul bine, femeia berbec este genul de om pe care îl chemi să te ajute să muți mobilă, te aștepți să aibă afacerea ei într-un domeniu masculin, sau să crească 3 copiii din 3 slujbe full time.

Gemeni
Femeia gemeni nu este neapărat puternică fizic, dar rezistă la multe schimbări și trece prin viață foarte grațios. Este o dovadă de putere ca o femeie să nu se prăbușească sub greutăți, să facă față oricărei situații și să iasă mereu din încurcături cu fața curată.

Leu
Femeia leu este exact ca o regină a junglei, fioroasă, posesivă cu ceea ce este al ei și foarte teritorială. Profesional, nu ai vrea să i te pui în cale unei leoaice, care nu se va da în lături de la nimic să obțină un post mai bun, iar în viața amoroasă ea are mulți admiratori, gata să-i facă favoruri.

Scorpion
Femeia scorpion este puternică pentru că este intensă. Ea simte totul la intensitate maximă și viața cu ea poate arăta ca un carusel pasional. Ca orice apă lină la suprafață, femeia scorpion are profunzimi nebănuite și forța ei se trage adesea din dragostea pe care o simte în jur.

Săgetător
Femeile săgetător sunt neînfricate și mereu pline de energie. Ele sunt genul de femei pe care le invidiezi că radiază mereu, sunt gata de acțiune și spontane, chiar dacă știi că se trezesc la 5 dimineața ca să ducă copiii la gradiniță, să spele rufele și să facă un pachet pentru soț.Oare cum reușesc?

Capricorn
Femeia capricorn are o forță mare interioară. Nu este cel mai spumos partener de conversație și poate că nu arată mult entuziasm în pat, dar ea este inteligentă și rezervată pentru că nu simte nevoia să epateze. Înțelepciunea ei o face să știe că își poate depăși merue limitele și ajunge tot mai sus.

 

sursa : unica.ro

Comments

comments

Consumatia a fost 37 de centi, dar acest chelner a primit bacsis 500 de dolari. Ce mesaj i-a lasat clienta pe nota de plata
A solicitat un alt loc in avion. Stewardesa a făcut ceva neașteptat
Loading...

Comments are closed.