Troll Funny

Funny Comics Troll Pictures Videos Images Epic

Cele 3 zodii de barbati care se poarta urat cu femeile

Ce se întâmplă când un bărbat îmbrățișează o femeie
10 lucruri care nu ne plac la nativii zodiei Balanță
   

1. BARBATUL SCORPION
Barbatul Scorpion este pasional, sarmant, ‘sufera’ de un romantism incurabil, insa atunci cand ii este calcat orgoliul in picioare uita de femeia de langa el si o poate face sa sufere doar cu ajutorul cuvintelor. Scorpionul este zodia care descopera cel mai rapid slabiciunile celor din jur, iar atunci cand iubita il enerveaza, ii scoate in fata un defect sau o frustrare pe care aceasta o are si nu o poate depasi.

2. BARBATUL BERBEC
Barbatul Berbec poate fi extrem de enervant intr-o relatie. Acesta nu respecta munca partenerei sale si este mai tot timpul certat cu curatenia. Isi lasa lucrurile peste tot prin casa, bucataria e un haos imediat dupa ce iubita a facut luna-bec din ea si multe altele. Acestea sunt dovezi de lipsa de respect fata de persoana cu care convietuieste si poate durea mai mult decat orice jignire exprimata verbal.

3. BARBATUL PESTI
Barbatul Pesti este usor paranoic. Atunci cand devine extrem de gelos si isi face filme in cap, acest nativ poate fi violent din punct de vedere verbal. Nativul acestei zodii se trezeste de multe ori ca vorbeste gura fara el si poate pierde puncte in ochii iubitei. Femeile nu isi doresc aproape barbati care vor sa detina controlul in totalitate. Langa un barbat nascut in aceasta zodie, femeile se pot simti sufocate.

 

sursa : teotrandafir.com

Comments

comments

Loading...
Ce se întâmplă când un bărbat îmbrățișează o femeie
10 lucruri care nu ne plac la nativii zodiei Balanță

Comments are closed.